Social media: Ξανά προβλήματα σε Facebook, Instagram και Messenger
Εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως δεν έχουν πρόσβαση στους λογαριασμούς τους
Νέα προβλήματα παρατηρούν για ακόμη μια φορά οι χρήστες των Facebook, Instagram και Messenger από όλο τον κόσμο.
Μετά το blackout στις πλατφόρμες προ 15 ημερών εκατομμύρια χρήστες από όλο τον κόσμο αναφέρουν ότι δεν έχουν πρόσβαση στους λογαριασμούς τους.
Συγκεκριμένα, οι χρήστες δυσκολεύονται να scrollάρουν και να δημοσιεύσουν αναρτήσεις κυρίως σε Facebook και Instagram, ακόμη και να επικοινωνήσουν μέσω του Messenger.
Τα προβλήματα πλήττουν τις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, τμήματα της Ευρώπης και της Ασίας. Αντίστοιχα προβλήματα παρατηρούνται και στην Ελλάδα.
Το DownDetector, ένας ιστότοπος που παρακολουθεί τις διαδικτυακές διαταραχές, ανέφερε προβλήματα στις εφαρμογές των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, το άνοιγμα ιστοσελίδων και την πρόσβαση των χρηστών σε λογαριασμούς.
- Το μυστικό για μακροζωία «κρύβεται» στους γλουτούς;
- Υποκλοπές: Τα επίμονα ερωτήματα που επαναλαμβάνονται προς τον Άρειο Πάγο και η ώρα των ευθυνών
- Ευρώπη: Σκέψεις να ανοίξουν οι κάνουλες των αποθεμάτων καυσίμων – Το πλάνο της ΕΕ και ο κομβικός Ιούνιος
- Συνταγή: Σπανακοπιτάκια με σαλάτα ντομάτας
- Airbus: Παραγγελία – μαμούθ 19 δισ. δολαρίων από την AirAsia
- «Σε ισχύ η κατάπαυση πυρός», λέει ο Τραμπ μετά τα εκατέρωθεν πλήγματα ΗΠΑ και Ιράν στα Στενά του Ορμούζ
- Διατροφή: Τα πέντε θρεπτικά συστατικά που χρειαζόμαστε (όσο μεγαλώνουμε)
- Αφρικανική σκόνη, μικρή πτώση της θερμοκρασίας και… καταιγίδες σήμερα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 08.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/greg-rakozy-oMpAz-DN-9I-unsplash-315x220.jpg)














































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442