Όπως έγινε γνωστό πριν λίγο, ο Γιώργος Μπαρτζώκας αποφάσισε να αφήσει εκτός 12άδας τον Μιχάλη Λούντζη, επαναφέροντας σε αυτή τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη που επέστρεψε στο ματς με την Καρδίτσα, αλλά και τους Τόμας Γουόκαπ και Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος που δεν είχαν αγωνιστεί. Υπενθυμίζουμε πως στην Πόλη δεν ταξίδεψε ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ λόγω μιας ίωσης, όπως και οι νεαροί Τανούλης, Αμπόσι, Ροζακέας, αλλά και ο τραυματίας Νίκολα Μιλουτίνοφ.
Οι δύο ομάδες παλεύουν για διαφορετικούς στόχους, αφού οι Τούρκοι παίζουν ουσιαστικά την τελευταία τους… ζαριά για τη δεκάδα που οδηγεί στο πλέι ιν και συνεπώς στα πλέι οφ, ενώ οι Ερυθρόλευκοι μάχονται για να μπορέσουν να εξασφαλίσουν το πλεονέκτημα έδρας.
Οι προσπάθειες και των δύο ομάδων θα γίνουν υπό το βλέμμα ενός γεμάτου «Σινάν Ερντέμ», αφού όπως γνωστοποίησε ο τουρκικός σύλλογος μέσω σχετικής του ανάρτησης στα σόσιαλ μίντια, όλα τα διαθέσιμα εισιτήρια εξαντλήθηκαν.
Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου ο σαξοφωνίστας και πολυοργανίστας Isaiah Collier έρχεται στο ΣΤΟΑ Culture για να παρουσιάσει το project του «Collier plays Coltrane»
Στην παράσταση πρωταγωνιστούν οι Μαρία Ναυπλιώτου, Δημήτρης Καταλειφός, Αναστάσης Ροϊλός και Σταύρος Σβήγκος, πλαισιωμένοι από έναν δυναμικό 17μελή Χορό.