Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο νέος… Χάαλαντ: Το wonderkid που έχει «τρελάνει» την Άρσεναλ και τον Αρτέτα (vids)

Ο νέος… Χάαλαντ: Το wonderkid που έχει «τρελάνει» την Άρσεναλ και τον Αρτέτα (vids)

Κίνηση για την απόκτηση του επιθετικού της Λειψίας, Μπέντζαμιν Σέσκο, θα κάνει το ερχόμενο καλοκαίρι όπως όλα δείχνουν η Άρσεναλ.

Μπορεί η φετινή σεζόν να έχει μπει στην τελική ευθεία και η Άρσεναλ να παλεύει για την κατάκτηση της Premier League, αλλά και για την πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League, οι Κανονιέρηδες, όμως, έχουν αρχίσει ήδη να εξετάζουν διάφορες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα δημοσιεύματα στην Μεγάλη Βρετανία, οι σκάουτερ της Άρσεναλ θέλουν να φέρουν στο Λονδίνο τον νέο… Έρλινγκ Χάαλαντ: Το 20χρονο wonderkid της Λειψίας, Μπέντζαμιν Σέσκο. Οι Κανονιέρηδες εξετάζουν πολύ σοβαρά την περίπτωση του Σλοβένου επιθετικού της γερμανικής ομάδας και είναι διατεθειμένοι το ερχόμενο καλοκαίρι να πληρώσουν τη ρήτρα του συμβολαίου του και να τον κάνουν δικό τους.

Ο Μπέντζαμιν Σάσκο έχει «γοητεύσει» τους ανθρώπους της Άρσεναλ.

Ο υψηλόσωμος σέντερ φορ (31/5/2003, 1.95 μ.) πραγματοποιεί σπουδαία σεζόν με τα χρώματα της Λειψίας και δικαιώνει απόλυτα τους ιθύνοντες του γερμανικού συλλόγου που τον έφεραν στην Bundesliga, όταν το προηγούμενο καλοκαίρι έβγαλαν από τα ταμεία 24 εκατ. ευρώ και τα έδωσαν στην Σάλτσμπουργκ για την απόκτηση του νεαρού επιθετικού.

Το παρελθόν στη Σάλτσμπουργκ και οι εμφανίσεις με τη Λειψία

Ο Σλοβένος μέχρι στιγμής φέτος έχει 34 συμμετοχές σε Γερμανία και Ευρώπη, έχοντας 11 γκολ και 2 ασίστ στο ενεργητικό του, σε 1.532 λεπτά που έχει παραμείνει στον αγωνιστικό χώρο. Τις προηγούμενες δύο αγωνιστικές περιόδους έπαιξε στην Αυστρία με τα χρώματα της Σάλτσμπουργκ, έχοντας 11 γκολ και 7 ασίστ το 21/22 και 18 γκολ με 4 ασίστ το 22/23. Εμφανίσεις που του έδωσαν το εισιτήριο για την Bundesliga και την Λειψία, με τον 20χρονο επιθετικό να είναι χωρίς καμία αμφιβολία μια από τις αποκαλύψεις της φετινής σεζόν.

Το όνομα του Μπέντζαμιν Σέσκο βρίσκεται εδώ και αρκετούς μήνες σε περίοπτη θέση στη μεταγραφική λίστα της Άρσεναλ και οι σκάουτερ της βρετανικής ομάδας πιστεύουν ότι θα ήταν καλύτερο οι Κανονιέρηδες να αποκτήσουν τον Σλοβένο παρά κάποιον εκ των Βίκτορ Όσιμεν (Νάπολι) ή Ιβάν Τόνεϊ (Μπρέντφορντ). Οι άνθρωποι του συλλόγου θεωρούν ότι ο 20χρονος μπορεί μέσω της Άρσεναλ και της συνεργασίας του με τον Μικέλ Αρτέτα να βελτιωθεί και να φτάσει στο επίπεδο του σούπερ σταρ της Σίτι, Ερλιγνκ Χάαλαντ.

Η ρήτρα

Μάλιστα, η Άρσεναλ θα μπορούσε να τον αποκτήσει βγάζοντας από τα ταμεία της μόλις 43 εκατ. λίρες. Ένα ποσό που αντιστοιχεί στη ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιο του Σέσκο με την Λειψία. Η γερμανική ομάδα από την πλευρά της θα προσπαθήσει να κρατήσει με κάθε τρόπο τον Σλοβένο επιθετικό, αλλά θεωρείται πολύ δύσκολο τη δεδομένη στιγμή, καθώς σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, εκτός από την Άρσεναλ ο νεαρός σέντερ φορ φέρεται να βρίσκεται επίσης στο στόχαστρο πολλών ευρωπαϊκών ομάδων, ανάμεσά τους και η Τσέλσι.

Είναι δεδομένο ότι το ερχόμενο καλοκαίρι ο Μπέντζαμιν Σέσκο θα είναι ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα του μεταγραφικού παζαριού, με την Άρσεναλ να ετοιμάζεται να καταβάλλει το ποσό που προβλέπει η ρήτρα για να κάνει δικό της τον 20χρονο επιθετικό.

Sports in

Λύγισαν τους Κλίπερς και πήραν προβάδισμα οι Μάβερικς (vid)

Σε ένα παιχνίδι πραγματική μάχη, καθώς είχε πέντε τεχνικές ποινές και δύο αποβολές, οι Μαβς επιβλήθηκαν των Κλίπερς και έκαναν το 2-1 στη σειρά

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024