
«Σπάει» τα κοντέρ ο Ολυμπιακός: Η 6αρα και η πιο παραγωγική σεζόν στην Ευρώπη (vids)
O Oλυμπιακός με τα 6 γκολ που πέτυχε κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ έφτασε τα 28 φέτος στην Ευρώπη και πραγματοποιεί την πιο παραγωγική σεζόν στην ιστορία του στα ευρωπαϊκά κύπελλα
Ο Ολυμπιακός συνεχίζει το φετινό ευρωπαϊκό του ταξίδι, καθώς με την νίκη-ανατροπή επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ (6-1) στην Σερβία οι ερυθρόλευκοι προκρίθηκαν στα προημιτελικά του Europa Conference League όπου θα αντιμετωπίσουν την Φενέρμπαχτσε.
Οι Πειραιώτες, όμως, με την νίκη επί των Ισραηλινών όχι μόνο κατάφεραν μία απίθανη ανατροπή, αλλά σημείωσαν και μία ιστορική επίδοση για τους ίδιους, αφού με τα 6 γκολ που πέτυχαν στην «TSC Arena» το βράδυ της Πέμπτης έφτασαν τα 28 την φετινή σεζόν στους ευρωπαϊκούς θεσμούς, καταγράφοντας την πιο παραγωγική τους χρονιά στην Ευρώπη.
Ο Ολυμπιακός στα προκριματικά του Europa League αντιμετώπισε της Γκενκ και Τσουκαρίτσκι τις οποίες «φιλοδώρησε» με 8 γκολ συνολικά, ενώ στους ομίλους της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης οι ερυθρόλευκοι σκόραραν 11 φορές κόντρα στις Γουέστ Χαμ, Φράιμπουργκ και Μπάτσκα Τόπολα.
Η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ συνέχισε την ευρωπαϊκή της πορεία στα νοκ-άουτ του Europa Conference League και, έχοντας για… οδηγό τον «καυτό» Αγιούμπ Ελ Κααμπί, ο οποίος πέτυχε 5 γκολ σε 4 ματς, βρίσκονται στα προημιτελικά της διοργάνωσης, αποκλείοντας τις Φερεντσβάρος και Μακάμπι Τελ Αβίβ.
- Η ΕΕ προετοιμάζει την ενεργοποίηση της ρήτρας για την αμοιβαία άμυνα
- Παναγιώτης Ρέτσος: Ο αρχηγός δείχνει τον δρόμο…
- Καβάλα: Βυτιοφόρο ανετράπη στην Εγνατία Οδό – Δείτε βίντεο
- Οι «αόρατες» γυναίκες της Σχολής της Φρανκφούρτης
- Πρόωρες εκλογές: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη κλείνει το μάτι στο ΠΑΣΟΚ να καταθέσει πρόταση μομφής
- Πήλιο: Πατέρας και κόρη έπεσαν με το ΙΧ σε χαράδρα 20 μέτρων







