Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
TikToker υποστηρίζει ότι βρήκε αίμα στο δέμα της από το Shein - Τι απαντά η εταιρεία

TikToker υποστηρίζει ότι βρήκε αίμα στο δέμα της από το Shein – Τι απαντά η εταιρεία

Μια TikToker λέει ότι το πακέτο της περιείχε μια «χτυπημένη κονσέρβα μεξικάνικων φασολιών και ένα φιαλίδιο με ανθρώπινο αίμα».

Μια πελάτισσα απευθύνθηκε στην εταιρεία λιανικής πώλησης ρούχων Shein και στην υπηρεσία παράδοσης, αφού φέρεται να βρήκε ένα «φιαλίδιο με ανθρώπινο αίμα» στην πρόσφατη παραγγελία της.

Την Τρίτη, η Anna Elliot – από το Τενεσί – δημοσίευσε ένα βίντεο στο TikTok που έχει γίνει πλέον viral για το περίεργο περιστατικό, υποστηρίζοντας ότι εκτός από τα φορέματα που αγόρασε, το πακέτο της από την fast fashion εταιρεία περιείχε μια «χτυπημένη κονσέρβα μεξικάνικων φασολιών και ένα φιαλίδιο με ανθρώπινο αίμα».

«Αν λάβετε ένα πακέτο Shein, αδειάστε το σε ένα τραπέζι και κοιτάξτε τα πάντα πριν το αγγίξετε και στη συνέχεια απολυμάνετε τα χέρια σας», δήλωσε η Έλιοτ

«Μόλις έλαβα ένα πακέτο από τη Shein που περιείχε ένα φιαλίδιο με ανθρώπινο αίμα από μια εταιρεία αναλύσεων αίματος. Δεν είχε όνομα, ούτε γραφείο γιατρού, ούτε ημερομηνία», εξήγησε στο απόσπασμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Η κυρία από την εταιρεία είπε ότι προσπαθούν να το εντοπίσουν. Είπε ότι έγινε εντελώς κακός χειρισμός και ότι δεν στέλνουν δείγματα με αίμα σε κατοίκους. Στέλνουν δείγματα μόνο σε γιατρούς».

Βιολογικός κίνδυνος;

Σε δήλωσή της στο PEOPLE, η εταιρεία λιανικής πώλησης ρούχων ανέφερε: «Όταν πληροφορηθήκαμε ότι ένας πελάτης παρέλαβε ένα πακέτο που είχε αλλοιωθεί, ξεκινήσαμε αμέσως έρευνα.

Αυτό έδειξε ότι όταν το πακέτο ολοκλήρωσε τη διαδικασία ποιοτικού ελέγχου και έφυγε από τις εγκαταστάσεις μας, περιείχε μόνο τα είδη SHEIN που παραγγέλθηκαν. Θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε ενεργά την πελάτισσα στη συνεχιζόμενη έρευνά της για το τι συνέβη μόλις το πακέτο της έφυγε από μια εγκατάσταση της SHEIN».

@anna_200.1 @SHEIN is denying that they have anything to do with it. And the @CDC.govOfficial ♬ Spooky, quiet, scary atmosphere piano songs – Skittlegirl Sound

Η Έλιοτ δήλωσε ότι ενημέρωσε αμέσως τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) και ο οργανισμός υποβάλλει έκθεση, περιγράφοντας το περιστατικό ως «σημαντικό βιολογικό κίνδυνο». Φέρεται επίσης να ειδοποίησε το τοπικό υγειονομικό τμήμα και το τοπικό αστυνομικό τμήμα, με αποτέλεσμα η τοπική αστυνομία να έρθει και να παραλάβει το φιαλίδιο.

«Να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί»

Σε ένα άλλο βίντεο, η Έλιοτ ισχυρίστηκε ότι η Shein αρχικά δεν απάντησε στα ερωτήματα της και έτσι ξεκίνησε τη δική της έρευνα για το θέμα. «Θα ήθελα απλώς να πω ότι η Shein λαμβάνει δραστικά μέτρα για να με βοηθήσει», εξηγεί σε άλλο βίντεο. Υποστήριξε μάλιστα ότι εξέτασαν το υλικό ασφαλείας.

Μοιράστηκε ένα φερόμενο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από έναν υπεύθυνο εξυπηρέτησης πελατών της SHEIN, το οποίο αναφέρει: «Η έρευνά μας δείχνει ότι όταν το πακέτο σας πέρασε από τη διαδικασία ποιοτικού ελέγχου και έφυγε από τις εγκαταστάσεις μας, περιείχε μόνο τα αντικείμενα της παραγγελίας».

@anna_200.1 @FedEx ♬ original sound – Anna Marie

Ο Έλιοτ ισχυρίζεται ότι η εταιρεία παράδοσης «δεν προσφέρθηκε να με βοηθήσει» και «με απέρριψε».

Η εταιρεία δεν απάντησε στο αίτημα του περιοδικού PEOPLE για σχολιασμό.

Τώρα, η Έλιοτ προειδοποιεί τους αγοραστές να είναι προσεκτικοί όταν ανοίγουν πακέτα. Σημείωσε επίσης ότι η αστυνομία πιθανότατα θα πετάξει το φιαλίδιο.

«Αν λάβετε ένα πακέτο Shein, αδειάστε το σε ένα τραπέζι και κοιτάξτε τα πάντα πριν το αγγίξετε και στη συνέχεια απολυμάνετε τα χέρια σας», δήλωσε η Έλιοτ. «Να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί».

*Πηγή & Κεντρική φωτογραφία θέματος: People |  TikTok  | ANNA_200.1 | SHEIN

Sports in

Η αποστολή του Ολυμπιακού για Λαμία: Χωρίς Κάρμο, Ορτέγκα και Γιόβετιτς (pic)

Έμειναν εκτός για να ξεκουραστούν ενόψει του ημιτελικού με την Άστον Βίλα, όπως επίσης και ο Ντόι με τον Ιμπόρα – Αναλυτικά η αποστολή για το ματς με Λαμία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024