Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Το παρελθόν στοιχειώνει τον πρίγκιπα Χάρι - Οι εντάσεις με τη Μέγκαν Μαρκλ

Το παρελθόν στοιχειώνει τον πρίγκιπα Χάρι – Οι εντάσεις με τη Μέγκαν Μαρκλ

Ο πρίγκιπας Χάρι σε πανικό μετά την απειλή για δημοσιοποίηση γυμνών φωτογραφιών του από την Carrie Royale. Πώς το παρελθόν του τον φέρνει σε διαμάχη με τη Μέγκαν Μαρκλ.

Μπορεί στα νιάτα του να απολάμβανε ξέφρενα πάρτι σε μερικά από τα πιο καυτά κλαμπ του Λονδίνου, αλλά η ζωή του πρίγκιπα Χάρι άλλαξε ριζικά μετά τη σχέση και τον γάμο του με τη Μέγκαν Μαρκλ.

Πλέον ο πρίγκιπας Χάρι ανησυχεί ότι το παρελθόν του θα επιστρέψει για να τον στοιχειώσει αφού είχε φωτογραφηθεί γυμνός κατά τη διάρκεια ενός πάρτι στο Λας Βέγκας.

Ήταν το 2012 που ο δούκας του Σάσεξ είχε απολαύσει ένα ξέφρενο πάρτι στο Λας Βέγκας και φωτογραφήθηκε να καλύπτει τα επίμαχα σημεία δίπλα με τα χέρια του ενώ βρισκόταν δίπλα σε μια γυμνή γυναίκα.

Η Carrie Royale ισχυρίστηκε πως έχει στην κατοχή της φωτογραφίες του από την επίμαχη βραδιά και απείλησε να τις διαρρεύσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο OnlyFans.

Το OnlyFans δεν άργησε να πάρει μέτρα και να αποκλείσει από την πλατφόρμα του την Carrie Royale. Ο πρίγκιπας Χάρι, σύμφωνα με τον Tom Quinn, σκέφτηκε να κινηθεί νομικά για να αποτρέψει τη διαρροή.

Φοβάται το παρελθόν ο πρίγκιπας Χάρι

«Ο πρίγκιπας Χάρι ανησυχούσε εδώ και χρόνια ότι το παρελθόν του θα επιστρέψει για να τον στοιχειώσει και τώρα συμβαίνει αυτό. Οι απειλές από την Carrie Royale να διαρρεύσει γυμνές φωτογραφίες του από το ταξίδι του στο Λας Βέγκας το 2012 τον οδήγησαν σε κατάσταση πανικού. Σκέφτεται να κινηθεί νομικά ή να πληρώσει για να το σταματήσει» επισημαίνει ο συγγραφέας Tom Quinn.

«Ντρέπεται πολύ για το άγριο παρελθόν του επειδή δεν είναι πια ο ίδιος άνθρωπος μετά τη Μέγκαν Μαρκλ. Αλλά ο πρίγκιπας Χάρι ανησυχεί πως πρώην κλάμπερ του Λονδίνου έχουν φωτογραφίες του να κάνει εμετό, να βγάζει τα ρούχα του και να ρίχνει τριγύρω σαμπάνια, ώστε ξέρει ότι θα ακολουθήσουν πολλά περισσότερα», σημειώνει χαρακτηριστικά.

Η Μέγκαν Μαρκλ, σύμφωνα με τον Tom Quinn, δεν είναι χαρούμενη με το παρελθόν του συζύγου της. «Η Μέγκαν Μαρκλ μισεί το παρελθόν του Χάρι και τους αντιδραστικούς πρώην φίλους του και θα τον συμβουλεύσει πώς να διαχειριστεί την κατάσταση. Αλλά προκαλεί μεγάλη ένταση μεταξύ τους».

«Είναι έξαλλη που θα βλάψει το brand των Σάσεξ που ήδη αντιμετωπίζει προβλήματα» επισημαίνει. Ο δούκας του Σάσεξ έγραψε για το διαβόητο πάρτι στο Λας Βέγκας στα απομνημονεύματά του Spare.

Ανέφερε πως οι φίλοι του είχαν προσκαλέσει τέσσερις ή πέντε γυναίκες που εργάζονταν στο ξενοδοχείο να πάνε μαζί τους, μαζί με δύο ακόμα γυναίκες που είχαν γνωρίσει στα τραπέζια του blackjack πριν τραβήξουν τις γυμνές φωτογραφίες του. Εκείνη την εποχή ο πρίγκιπας Χάρι είχε τη φήμη του ανθρώπου που ξεσαλώνει.

Όταν η Carrie Royale απείλησε να αποκαλύψει τις γυμνές φωτογραφίες του πρίγκιπα Χάρι αποκλείστηκε από τον λογαριασμό της στο OnlyFans. «Ο λογαριασμός του δημιουργού έχει απενεργοποιηθεί και έχει αποκλειστεί από την πλατφόρμα επειδή απείλησε να μοιράσει στην πλατφόρμα μη συναινετικές προσωπικές φωτογραφίες», σημείωσε εκπρόσωπος του OnlyFans στη Mirror.

Sports in

Η Κ19 της Λαμίας έκανε pasillo στην αντίστοιχη του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του Youth League

Σε μια πολύ όμορφη κίνηση προχώρησε η Κ19 της Λαμίας, προς την αντίστοιχη του Ολυμπιακού λίγο πριν την μεταξύ τους αναμέτρηση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024