Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σοκαριστικό βίντεο από πυροβολισμούς σε μετρό της Νέας Υόρκης - Ένας τραυματίας

Σοκαριστικό βίντεο από πυροβολισμούς σε μετρό της Νέας Υόρκης – Ένας τραυματίας

Οι επιβάτες ξέσπασαν σε κραυγές και έτρεξαν στην απέναντι πλευρά του βαγονιού.

Πανικός προκλήθηκε μέσα σε βαγόνι του μετρό στο Μπρούκλιν στη Νέα Υόρκη, μετά από τσακωμό και πυροβολισμούς μεταξύ των επιβατών. Βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου, δείχνει έναν άνδρα να προκαλεί έναν άλλο πριν πέσουν τουλάχιστον τέσσερις πυροβολισμοί στο γεμάτο τρένο.

Η αστυνομία δήλωσε ότι ο 36χρονος πυροβολήθηκε με το δικό του όπλο όταν ο άλλος άνδρας, 32 ετών, κατάφερε να του το αρπάξει και να ανοίξει πυρ.

Αλλά πριν από τους πυροβολισμούς, οι δύο άγνωστοι διαπληκτίστηκαν για αρκετά λεπτά, καθώς οι υπόλοιποι στο τρένο τους παρακαλούσαν να σταματήσουν, σημειώνοντας ότι υπήρχαν παιδιά στο τρένο.

Κραυγές των επιβατών για βοήθεια

Κάποια στιγμή, ο 36χρονος πέταξε το μπουφάν του στο κάθισμα και άρχισε σιγά σιγά να ψάχνει τις τσέπες του, ενώ φώναζε σε μια γυναίκα. Μετά από αρκετά δευτερόλεπτα, έβγαλε ένα όπλο, το όπλισε και όρμησε στον 32χρονο.

Οι επιβάτες στο γεμάτο βαγόνι ξέσπασαν σε κραυγές και έτρεξαν στην απέναντι πλευρά του βαγονιού, ενώ αρκετοί έπεσαν στο έδαφος. Το υπόλοιπο της μάχης δεν βιντεοσκοπήθηκε, αλλά ακούστηκαν τουλάχιστον τέσσερις διαφορετικοί πυροβολισμοί μόλις το τρένο κατέληξε στον σταθμό.

Η γυναίκα που βιντεοσκοπούσε το βίντεο φώναξε απεγνωσμένα «αφήστε με να βγω!» στα δευτερόλεπτα πριν ανοίξουν οι πόρτες και οι πανικόβλητοι επιβάτες βγήκαν στην πλατφόρμα και κατευθείαν έξω από τον σταθμό προς τον δρόμο.

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 32χρονος κατάφερε να αποσπάσει το όπλο κατά τη διάρκεια της πάλης και να το χρησιμοποιήσει εναντίον του επιτιθέμενου. Τελικά συνελήφθη, σύμφωνα με τη New York Post.

Ο 36χρονος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Το βαγόνι του μετρό στο σταθμό ήταν «γεμάτο αίμα και βαλλιστικά ίχνη» όταν έφτασε η αστυνομία, ανέφερε μια πηγή.

Δείτε το βίντεο:

Sports in

Παναθηναϊκός: Ζαμόρα, ένας άλλος …Νατσούρας

Πώς την πάτησε ο Παναθηναϊκός στο ματς με τον Αρη;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024