Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Συναγερμός στις ΗΠΑ: Πυροβολισμοί στην παρέλαση του Super Bowl - Πληροφορίες για τραυματίες

Συναγερμός στις ΗΠΑ: Πυροβολισμοί στην παρέλαση του Super Bowl – Πληροφορίες για τραυματίες

Έχουν πραγματοποιηθεί δύο συλλήψεις

Πανικός στο Κάνσας, καθώς στην διάρκεια της παρέλασης των πρωταθλητών Kansas City Chiefs στον τελικό του Super Bowl, ακούστηκαν πυροβολισμοί, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν αρκετοί άνθρωποι.

Σύμφωνα με την πρώτη αναφορά της αστυνομίας, οι πυροβολισμοί έπεσαν στον Σταθμό Union όπου υπήρχαν χιλιάδες πολίτες για να παρακολουθήσουν την αγαπημένη τους ομάδα, του Γιώργου Καρλαύτη, να παρελαύνει από το κέντρο της πόλης, μετά την κατάκτηση του Super Bowl.

Σε βίντεο που ανέβηκε στα σόσιαλ, φαίνεται ο χώρος έξω από τον σταθμό να έχει αδειάσει και δεκάδες αστυνομικοί να τρέχουν με τα όπλα στα χέρια εντός του κτιρίου.

«Στο τέλος της συγκέντρωσης ακούστηκαν πυροβολισμοί δυτικά του σταθμού Union κοντά στο γκαράζ και αρκετοί άνθρωποι χτυπήθηκαν», δήλωσε ο λοχαγός Jake Becchina, εκπρόσωπος του αστυνομικού τμήματος της πόλης του Κάνσας. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν δύο ένοπλους για περισσότερη έρευνα, είπε ο Becchina.

Το αστυνομικό τμήμα της πόλης του Κάνσας είπε στο X: «Σημειώθηκαν πυροβολισμοί γύρω από το σταθμό Union. Παρακαλώ φύγετε από την περιοχή».

Εκτιμάται πως 9 άτομα έχουν τραυματιστεί από τους πυροβολισμούς, σύμφωνα με το KansasCity.com, ωστόσο οι πληροφορίες δεν έχουν εξακριβωθεί.

Νωρίτερα, δύο άνθρωποι πυροβολήθηκαν κοντά στις οδούς 27th και McGee, σύμφωνα με την αστυνομική Alayna Gonzalez. Τα θύματα φέρονται να φέρουν τραύματα που δεν είναι επικίνδυνα για τη ζωή τους.

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024