Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Μία Καλίφα φωτογραφίζεται για την καμπάνια «Freedom 4 Palestine» - Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για τη Γάζα

Η Μία Καλίφα φωτογραφίζεται για την καμπάνια «Freedom 4 Palestine» – Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για τη Γάζα

Για να συγκεντρώσουν χρήματα για τους Παλαιστίνιους, οι Harley Weir και Μία Καλίφα συνεργάστηκαν με την Aries Arise, εκτυπώνοντας την εικόνα σε ένα μπλουζάκι, το οποίο πωλείται έναντι 75 λιρών.

Η νέα διαδικτυακή καμπάνια περιλαμβάνει ένα μπλουζάκι σε περιορισμένη έκδοση, δύο λιθογραφικές αφίσες και τη δημοπρασία μιας μοναδικής polaroid, ενώ όλα τα έσοδα θα διατεθούν σε παλαιστινιακές οργανώσεις.

Όλα τα έσοδα θα διατεθούν σε Παλαιστινιακές οργανώσεις

Χθες το βράδυ (15 Μαρτίου), η φωτογράφος Harley Weir ανακοίνωσε το νέο πρότζεκτ Freedom 4 Palestine με μια εικόνα της Μία Καλίφα να κρατάει μια φέτα καρπούζι, με ένα λεπτό πέπλο από χάντρες να καλύπτει το πρόσωπό της.

Η Weir έχει προσφέρει έργα στο Pictures for Palestine, μια καμπάνια πώλησης φωτογραφικών εκτυπώσεων που έχει συγκεντρώσει πάνω από 450.000 λίρες για ανθρωπιστικές οργανώσεις στη Γάζα

Για να συγκεντρώσουν χρήματα για τους Παλαιστίνιους που πλήττονται από τη συνεχιζόμενη πολεμική σύγκρουση στη Γάζα, η Weir και η Καλίφα συνεργάστηκαν με την Aries Arise, εκτυπώνοντας ψηφιακά την εικόνα σε ένα βαμβακερό μπλουζάκι, το οποίο πωλείται έναντι 75 λιρών.

Όλα τα έσοδα θα διατεθούν απευθείας σε τοπικές οργανώσεις στην Παλαιστίνη, όπως οι Addameer, Islamic Relief UK, The Ghassan Abu Sittah Children’s Fund.

Επίσης, πωλούνται δύο αφίσες λιθογραφικών σχεδίων προς 25 λίρες, η μία με την αρχική εικόνα και ένα δεύτερο κοντινό πλάνο της γροθιάς της Καλίφα που κρατάει ψηλά σε ένδειξη αλληλεγγύης, με κομμάτια καρπουζιού να ξεχειλίζουν ανάμεσα από τα δάχτυλά της.

Τα ανθρώπινα δικαιώματα του παλαιστινιακού λαού

Μια ξεχωριστή τρίτη εικόνα της Καλίφα που κρατάει το καρπούζι ολοκληρώνει το έργο, ενώ μια polaroid βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε δημοπρασία στον ιστότοπο Freedom 4 Palestine.

Τόσο η Weir όσο και η Καλίφα τάσσονται υπέρ του παλαιστινιακού αγώνα από την αρχή του πολέμου. Η Weir έχει προσφέρει έργα στο Pictures for Palestine, μια καμπάνια πώλησης φωτογραφικών εκτυπώσεων που έχει συγκεντρώσει πάνω από 450.000 λίρες για ανθρωπιστικές οργανώσεις στη Γάζα, ενώ η Καλίφα υποστηρίζει συνεχώς τα βασικά ανθρώπινα δικαιώματα του παλαιστινιακού λαού.

*Με πληροφορίες από Dazed

Sports in

Ολυμπιακός: Η απονομή του τροπαίου στα κορίτσια του Θρύλου

Δείτε την απονομή του τροπαίου στις παίκτριες του Ολυμπιακού, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ γυναικών για 8η φορά στην ιστορία των ερυθρόλευκων

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024