Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Η πρώτη εμφάνιση της πρώην πορνοστάρ Μία Καλίφα μετά την απόλυση από το Playboy

Η πρώτη εμφάνιση της πρώην πορνοστάρ Μία Καλίφα μετά την απόλυση από το Playboy

Η Μία Καλίφα απαθανατίστηκε για πρώτη φορά μετά την παγκόσμια κατακραυγή και την απόλυσή της από το Playboy.

Λίγες ώρες μετά τις αναρτήσεις της υπέρ της Χαμάς και την απόλυσή της από το Playboy, η Μία Καλίφα εθεάθη για πρώτη φορά η πρώην πορνοστάρ Μία Καλίφα.

Η Μία Καλίφα, με καταγωγή από τον Λίβανο, απαθανατίστηκε τη στιγμή που έβγαινε από το σπίτι της στο Μαϊάμι για να αγοράσει καφέ εν μέσω της κατακραυγής που προκάλεσε η υποστήριξή της στην εισβολή της Χαμάς στο Ισραήλ.

Η Μία Καλίφα εμφανίστηκε χαλαρή να αδιαφορεί για τα αδιάκριτα βλέμματα ενώ πήγαινε να αγοράσει καφέ. Είναι η πρώτη φορά που εμφανίζεται μετά την απόλυσή της από το Playboy επειδή πανηγύρισε την τρομοκρατική επίθεση της Χαμάς που στοίχισε τη ζωή σε περισσότερους από 1.000 ανθρώπους.

Η λιβανέζικης καταγωγής πρώην πορνοστάρ φαινόταν να κρατάει ένα κουτί με ξυλομπογιές καθώς έπαιρνε καφέ από ένα drive-thru κατάστημα κοντά στο σπίτι της στο Μαϊάμι.

Ήταν πολλοί από τους υποστηρικτές της που τρομοκρατήθηκαν όταν έκανε λόγο για «αντάρτες με ψεύτικα πουκάμισα Gucci» που καταστρέφουν το «σιωνιστικό καθεστώς απαρτχάιντ».

Η Μία Καλίφα, που έχει και στο παρελθόν εκφράσει την υποστήριξή της προς την Παλαιστίνη, βρέθηκε στο επίκεντρο ενός παγκοσμίου «cancel» για την υποστήριξή της στην ισλαμιστική οργάνωση την ώρα που οι φρικαλεότητες εκατέρωθεν συνεχίζονται.

Όλα ξεκίνησαν όταν το Σάββατο έγραψε στο Χ (πρώην Twitter) «εάν βλέπετε την κατάσταση στην Παλαιστίνη και δεν είστε στο πλευρό των Παλαιστινίων, τότε είστε με τη λάθος πλευρά και η ιστορία θα το δείξει αργά ή γρήγορα». Η 30χρονη ανέβασε μια σειρά από tweets στους 5,7 εκατομμύρια ακόλουθούς της λίγες ώρες μετά την έναρξη της επίθεσης το Σάββατο.

Η πρώην πορνοστάρ συνέχισε και με άλλες αναρτήσεις, μία εκ των οποίων επικρίθηκε ιδιαίτερα.

Μπορεί κάποιος να πει στους μαχητές της ελευθερίας στην Παλαιστίνη να γυρίσουν τα τηλέφωνά τους και να τραβούν τα πλάνα οριζόντια;

«Μπορεί κάποιος να πει στους μαχητές της ελευθερίας στην Παλαιστίνη να γυρίσουν τα τηλέφωνά τους και να τραβούν τα πλάνα οριζόντια;» έγραψε στο Twitter, προκαλώντας αντιδράσεις μετά τις επιθέσεις της Χαμάς σε αμάχους.

Είχε κοινοποιήσει και μια φωτογραφία των τρομοκρατών που επέβαιναν στο πίσω μέρος ενός φορτηγού, αποκαλώντας την εικόνα «αναγεννησιακό πίνακα». «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι το σιωνιστικό καθεστώς απαρτχάιντ γκρεμίζεται από αντάρτες με ψεύτικα πουκάμισα Gucci» αστειεύτηκε σε άλλο tweet.

Η ακτιβίστρια στη συνέχεια επιχείρησε να εξηγήσει τι ακριβώς εννοούσε και με νέο ποστ τόνισε: «Θέλω απλώς να καταστήσω σαφές ότι αυτή η δήλωση σε καμία περίπτωση δεν υποκινεί την εξάπλωση της βίας. Τους αποκάλεσα «μαχητές της ελευθερίας» γιατί αυτό ακριβώς είναι οι Παλαιστίνιοι πολίτες. Παλεύουν για την ελευθερία τους κάθε μέρα» έγραψε και στη συνέχεια διέγραψε και την αρχική και τη διευκρινιστική δήλωση.

Ωστόσο, το κακό είχε ήδη γίνει.

Η απόλυση από το Playboy

Τα σχόλια υποστήριξης της Μία Καλίφα για τη Χαμάς έφεραν την απόλυσή της από το Playboy.

Το περιοδικό ανέφερε ότι αν και ενθαρρύνει την ελεύθερη έκφραση και την εποικοδομητική πολιτική συζήτηση, έχει πολιτική μηδενικής ανοχής απέναντι στη ρητορική μίσους.

Την κατηγόρησε για ρητορική μίσους και την απομάκρυνε από την πλατφόρμα Centerfold που επιτρέπει στα μοντέλα να αλληλεπιδρούν απευθείας με τους θαυμαστές τους.

Σε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που απέστειλε το Playboy στα μέλη που είναι εγγεγραμμένα στο ενημερωτικό δελτίο, το Playboy ανακοίνωσε ότι διέκοψε τη σχέση του με τη Μία Καλίφα και διέγραψε επίσης το κανάλι της στην πλατφόρμα δημιουργών του.

Sports in

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός 88-95: Το έκανε 2-2 και… βλέπει Βερολίνο

Ο Παναθηναϊκός έκαμψε την αντίσταση της Μακάμπι Τελ Αβίβ επικρατώντας με 95-88, ισοφάρισε τη σειρά σε 2-2 και θα παίξει την πρόκρισή του στο Final Four στο ΟΑΚΑ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024