Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Hyundai ST1: To βλέμμα των Κορεατών στα van

Hyundai ST1: To βλέμμα των Κορεατών στα van

Η Hyundai παρουσιάζει την δική της έκδοση για ένα χρηστικό μεγάλο και ηλεκτρικό van το οποίο θα διατεθεί αρχικά στην κορεατική αγορά

Αν και η Hyundai διαθέτει ήδη σε ορισμένες αγορές, επαγγελματικά van μοντέλα όπως το μικρό van Staria στην αγορά προέλευσής της και στην Αυστραλία, πλέον δείχνει να επενδύει ολοένα και περισσότερο στην κατηγορία, αποκαλύπτοντας το αμιγώς ηλεκτροκίνητο Service Type 1 ή εν συντομία ST1 το οποίο αρχικά θα διατεθεί στην αγορά της Κορέας απευθυνόμενο σε εκείνους που θέλουν κάτι περισσότερο σε επίπεδο χωροταξίας-χωρητικότητας από το επαγγελματικό τους van.

Υπό αυτό ακριβώς το σκεπτικό το ST1 θα διατεθεί ως κλειστό van, ως van ψυγείο αλλά και ως chassis cab προκειμένου οι ιδιοκτήτες του να μπορούν να το προσαρμόσουν στις ανάγκες τους.

Παρά την σαφή του στόχευση σε αρετές που, όπως επιβάλλει η κατηγορία, ευνοούν την χρηστικότητα και την χωρητικότητα, η Hyundai έχει ακολουθήσει ένα ιδιάζον ιδίωμα στην αισθητική του που το κατατάσσει σε μια από τις πιο ενδιαφέρουσες υλοποιήσεις του είδους. Όπως μπορεί εύκολα να διαπιστώσει κανείς με μια ματιά στην όψη του λεπτομέρειες όπως τα οριζόντια LED, τα τετραγωνισμένα φώτα και η σφηνοειδής σμίλευση του μπροστινού τμήματος σε συνάρτηση με την έντονη κλίση στο παρμπρίζ που θυμίζουν κάπως το νέο Kona, δημιουργούν ένα ρετροφουτουριστικό μείγμα που ξεχωρίζει.

Ανεξαρτήτως αισθητικής, η σχεδίαση, σύμφωνα με την Hyundai, σμιλεύτηκε για να εξυπηρετεί καλύτερα τους ρόλους που καλείται να επιτελέσει το van, προσφέροντας ταυτόχρονα βέλτιστη αεροδυναμική απόδοση αλλά και π.χ ευκολία στην φόρτωση με την Hyundai να έχει χαμηλώσει προς αυτό το σκοπό τα κατώφλια.

Προς το παρόν η κορεατική φίρμα δεν δημοσιοποιεί στοιχεία για τις προδιαγραφές του ωστόσο, σύντομα θα το πράξει καθώς το ST1 θα διατεθεί στην τοπική αγορά από το δεύτερο ήμισυ του 2024 ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η Huyndai σχεδιάσει να το διαθέσει σε δεύτερο χρόνο και εκτός Κορέας.

Sports in

Ολυμπιακός: «Ραντεβού» με την ιστορία – Κόντρα στη Φερεντσβάρος για την πρόκριση στον τελικό

Ο Ολυμπιακός δίνει το πιο σημαντικό ματς του στη σεζόν, καθώς αντιμετωπίζει τη Φερεντσβάρος (16:30), με στόχο την ιστορική πρόκριση στον τελικό του EHF European Cup

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024