Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
H μεγάλη ώρα έφτασε για τα «χρυσά» παιδιά του Ολυμπιακού

H μεγάλη ώρα έφτασε για τα «χρυσά» παιδιά του Ολυμπιακού

Η Κ19 του Ολυμπιακού είναι έτοιμη να γράψει ιστορία αντιμετωπίζοντας την Μπαγερν Μονάχου για τα προημιτελικά του UEFA Youth League.

Ο Ολυμπιακός Κ19 έχει μπροστά του μια τεράστια πρόκληση καθώς σήμερα (12/3, 17:00) αντιμετωπίζει την Μπάγερν στο Μόναχο στο πλαίσιο της της προημιτελικής φάση του UEFA Youth League.

Οι Ερυθρόλευκοι βρίσκονται στη Βαυαρία από χθες (11/3) και πραγματοποίησαν την τελευταία τους προπόνηση, όντας πλέον έτοιμη να τα δώσουν όλα για να διεκδικήσουν μια θέση στην κορυφαία τετράδα της Ευρώπης.

Ο τεχνικός της ομάδας Σωτήρης Συλαϊδόπουλος, επέλεξε να πάρει μαζί του 21 ποδοσφαιριστές οι οποίοι απαρτίζουν την Ερυθρόλευκη αποστολ, την οποία απαρατίζουν οι: Έξαρχος, Σίνα, Κουράκλης, Αλαφάκης, Τανούλης, Κουτσογούλας, Χρήστου, Μπάκουλας, Μουζακίτης, Δάμα, Λώλης, Κ. Κωστούλας, Χ. Κωστούλας, Πνευμονίδης, Πρεκατές, Λιατσικούρας, Τουφάκης, Παναγάκος, Δαρβίρας, Γατόπουλος, Παπακανέλλος.

Ο Έλληνας προπονητής μίλησε μάλιστα για το παιχνίδι, τονίζοντας χαρακτηριστικά:

«Έχουμε μπροστά μας μια πολύ δύσκολη αναμέτρηση αλλά και μια τεράστια πρόκληση, δεν θα μπορούσε να ήταν διαφορετικά από τη στιγμή που διεκδικούμε την είσοδο μας στις 4 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης.

Η Μπάγερν είναι ένας σύλλογος και μια Ακαδημία από την Elite του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και όχι μόνο.

Η συγκεκριμένη ομάδα που θα αντιμετωπίσουμε διαθέτει αρκετούς παγκόσμιους πρωταθλητές από την Κ17 της Εθνικής Γερμανίας και γενικότερα είναι από τα φαβορί της διοργάνωσης.

Από τη δική μας πλευρά έχουμε αποδείξει με τις εμφανίσεις μας και με τον τρόπο που αγωνιζόμαστε, ότι είμαστε μια ομάδα που μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε, αρκεί να είμαστε το ίδιο αποφασιστικοί και συγκεντρωμένοι όπως σε όλες τις μέχρι τώρα αναμετρήσεις».

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024