Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Στο Μόναχο η Κ19 του Ολυμπιακού για το ιστορικό παιχνίδι με την Μπάγερν

Στο Μόναχο η Κ19 του Ολυμπιακού για το ιστορικό παιχνίδι με την Μπάγερν

Η ομάδα της κ19 του Ολυμπιακού θα αντιμετωπίσει την Μπάγερν Μονάχου (12/3,17:00) για τους «8» του Youth League.

Στο Μόναχο βρίσκεται από το πρωί της Δευτέρας (11/03) η κ19 του Ολυμπιακού, για το μεγάλο προημιτελικό της διοργάνωσης του UEFA Youth League, απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου, που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη (12/03, 17:00), στο προπονητικό κέντρο των Γερμανών. Οι ερυθρόλευκοι πραγματοποίησαν την τελευταία τους προπόνηση στο Μόναχο και είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα προκειμένου να προκριθούν στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης και να δώσουν το «παρών» στο Final 4 που θα πραγματοποιηθεί στην Νιόν της Ελβετίας.

Ο τεχνικός της ομάδας, Σωτήρης Συλαϊδόπουλος, επέλεξε να πάρει μαζί του 21 ποδοσφαιριστές οι οποίοι απαρτίζουν την ερυθρόλευκη αποστολή.

Στην αποστολή του Ολυμπιακού είναι οι: Έξαρχος, Σίνα, Κουράκλης, Αλαφάκης, Τανούλης, Κουτσογούλας, Χρήστου, Μπάκουλας, Μουζακίτης, Δάμα, Λώλης, Κ. Κωστούλας, Χ. Κωστούλας, Πνευμονίδης, Πρεκατές, Λιατσικούρας, Τουφάκης, Παναγάκος, Δαρβίρας, Γατόπουλος, Παπακανέλλος.

Συλαϊδόπουλος: «Αποφασιστικοί και συγκεντρωμένοι απέναντι στην Μπάγερν»

Ο προπονητής της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού Σωτήρης Συλαϊδόπουλος, μίλησε στο Olympiacos.org για τον προημιτελικό του UEFA Youth League, απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου, εκτός έδρας, και τόνισε πως εκείνος και οι παίκτες του θα πρέπει να δείξουν την ίδια συγκέντρωση και αποφασιστικότητα με τα προηγούμενα παιχνίδια του θεσμού.

«Έχουμε μπροστά μας μια πολύ δύσκολη αναμέτρηση αλλά και μια τεράστια πρόκληση, δεν θα μπορούσε να ήταν διαφορετικά από τη στιγμή που διεκδικούμε την είσοδο μας στις 4 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Η Μπάγερν είναι ένας σύλλογος και μια Ακαδημία από την Elite του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και όχι μόνο. Η συγκεκριμένη ομάδα που θα αντιμετωπίσουμε διαθέτει αρκετούς παγκόσμιους πρωταθλητές από την Κ17 της Εθνικής Γερμανίας και γενικότερα είναι από τα φαβορί της διοργάνωσης.

Από τη δική μας πλευρά έχουμε αποδείξει με τις εμφανίσεις μας και με τον τρόπο που αγωνιζόμαστε, ότι είμαστε μια ομάδα που μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε, αρκεί να είμαστε το ίδιο αποφασιστικοί και συγκεντρωμένοι όπως σε όλες τις μέχρι τώρα αναμετρήσεις».

Να θυμίσουμε ότι ο Ολυμπιακός κ19 έχει αποκλείσει κατά σειρά τις Λέτσε, Καραμπάγκ, Ίντερ και Λανς, για να προκριθεί για πρώτη φορά στην ιστορία του στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Sports in

Ολυμπιακός: Η «τρελή» πορεία, η πρόκληση και τα ελληνικά νιάτα

Το μέλλον χαμογελά πλατιά και υπόσχεται ακόμη περισσότερα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024