Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Όσκαρ 2024: Η απάντηση του Κίμελ στο καυστικό σχόλιο του Τραμπ

Όσκαρ 2024: Η απάντηση του Κίμελ στο καυστικό σχόλιο του Τραμπ

Ο παρουσιαστής της της 96ης τελετής απονομής των Όσκαρ, Τζίμι Κίμελ, απάντησε με τον δικό του τρόπο στο σχόλιο του Τραμπ για τα φετινά βραβεία

Πέρα από τους ηθοποιούς που τιμήθηκαν λαμβάνοντας το πολύφερνο αγαλματίδιο, από την χθεσινή βραδιά δεν έλειψαν και τα πολιτικά σχόλια. Ο παρουσιαστής της 96ης τελετής απονομής των Όσκαρ, Τζίμι Κίμελ, απάντησε στο καυστικό σχόλιο που έκανε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, στα κοινωνικά δίκτυα για τα βραβεία.

Συγκεκριμένα, λίγο πριν ολοκληρωθεί η τελετή απονομής, ο Τζίμι Κίμελ, διάβασε στη σκηνή μέσω κινητού, ένα σχόλιο που ανέβασε για αυτόν και τα βραβεία, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ. Στην συνέχεια, ο παρουσιαστής απάντησε με τον δικό του μοναδικό τρόπο, λαμβάνοντας θερμό χειροκρότημα από το κοινό του Dolby Theater.

Τι έλεγε στο μήνυμα ο Ντόναλντ Τραμπ

«Υπάρχει χειρότερος παρουσιαστής από τον Τζίμι Κίμελ στα Όσκαρ; Στο άνοιγμα του, ήταν σαν ένας μέτριος άνθρωπος ο οποίος προσπαθεί να γίνει κάτι που δεν είναι αλλά και που ποτέ δε μπορεί να γίνει.

Διώξτε τον Κίμελ και αντικαταστήστε τον ίσως με ένα, όχι πια δημοφιλή, αλλά φθηνό ‘ταλέντο’ του ABC, τον Γιώργο Σλοπανόπουλο. Θα τους έκανε όλους να φαίνονται επι σκηνής πιο μεγαλοπρεπείς, ισχυρούς και πιο σαγηνευτικούς.

Επίσης, ένα πολύ κακό πολιτικά ορθό σόου εδώ και χρόνια. Ασύνδετο, βαρετό και πολύ άδικο. Γιατί δεν δίνουν Όσκαρ σε αυτούς που το αξίζουν; Ίσως έτσι το κοινό τους και η τηλεοπτική δημοτικότητα θα ανέλθει ξανά από τα βάθη. Κάντε την Αμερική Μεγάλη Ξανά!».

Η ανάρτηση του Τραμπ για την φετινή βραδιά των Όσκαρ

Το «καρφί» του Κίμελ στον Τραμπ

Διαβάζοντας το παραπάνω σχόλιο του Τραμπ, ο παρουσιαστής έκανε χιούμορ με το κοινό στο Dolby Theater να τον αποθεώνει, και να ξεσπά σε χειροκροτήματα για την ευφυή απάνηση στον πρώην πρόεδρο.

Συγκεκριμένα, ο Κίμελ είπε «Ευχαριστώ Πρόεδρε Τραμπ. Ευχαριστώ που μας είδες. Εκπλήσσομαι που είσαι ακόμη…εμ.. μήπως είναι ώρα φυλακής για σένα;»

Sports in

Στο «καμίνι» του ΣΕΦ για το προβάδισμα πρόκρισης ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μπαρτσελόνα στο κατάμεστο ΣΕΦ για το Game 3 των playoffs της Euroleague με μοναδικό στόχο να κάνει το 2-1 στη σειρά των προημιτελικών απέναντι στη Μπαρτσελόνα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024