Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ο Ράιαν Γκόσλινγκ ερμηνεύει το τραγούδι «I'm Just Ken» από την Barbie στα Όσκαρ - με 65 Kens

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ ερμηνεύει το τραγούδι «I’m Just Ken» από την Barbie στα Όσκαρ – με 65 Kens

Όπως υποσχέθηκε, ο δραστήριος Γκόσλινγκ τραγουδά ζωντανά στη σκηνή των βραβείων το υποψήφιο για Όσκαρ τραγούδι της Barbie.

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ ερμήνευσε ζωντανά στη σκηνή των 96ων βραβείων Όσκαρ, που διεξάγονται αυτή την ώρα στο Λος Άντζελες, το τραγούδι «I’m Just Ken», την επιτυχία από την ταινία Barbie.

Υποψήφιος για το Όσκαρ καλύτερου πρωτότυπου τραγουδιού, ο Γκόσλινγκ τραγούδησε το I’m Just Ken με πολύ κέφι, μαζί με άλλους 65 «Κεν», τον κιθαρίστα των Guns N’ Roses Slash και τον μουσικό Mark Ronson, σε ένα μουσικό στιγμιότυπο που παρακολουθήθηκε έντονα από τους διοργανωτές του σόου των Όσκαρ.

Οι αντιδράσεις στο Dolby Theatre ήταν πανηγυρικές, με τον Στίβεν Σπίλμπεργκ να είναι μεταξύ εκείνων που χειροκρότησαν όρθιοι τον Γκόσλινγκ

Η πολυαναμενόμενη παράσταση ξεκίνησε με τον Γκόσλινγκ να κάνει καντάδα στη Μάργκοτ Ρόμπι, προτού ανέβει στη φωτεινή ροζ σκηνή για να τραγουδήσει και να χορέψει με τους συναδέλφους του Kens, μεταξύ των οποίων ήταν οι συμπρωταγωνιστές του Simu Liu, Kingsley Ben-Adir και Ncuti Gatwa.

Κέρδισε καρδιές, έχασε το Όσκαρ

Στη συνέχεια, ο 43χρονος ηθοποιός επέστρεψε στο πλήθος για να πάρει τη σκηνοθέτιδα της Barbie, Γκρέτα Γκέργουιγκ και τις συμπρωταγωνίστριες Ρόμπι και Αμέρικα Φερέρα να τραγουδήσουν μαζί του, ενώ σταμάτησε κοντά στην πρώην συμπρωταγωνίστριά του στο La La Land Έμα Στόουν για να τραγουδήσει τους στίχους.

Οι αντιδράσεις στο Dolby Theatre ήταν πανηγυρικές, με τον Στίβεν Σπίλμπεργκ να είναι μεταξύ εκείνων που χειροκρότησαν όρθιοι τον Γκόσλινγκ.

Ωστόσο, ενώ ο Γκόσλινγκ κέρδισε τις καρδιές όσων βρέθηκαν στην αίθουσα, δεν κέρδισε το Όσκαρ καλύτερου τραγουδιού, χάνοντας λίγο μετά την ερμηνεία του από την τραγουδίστρια Billie Eilish και τον αδελφό της Finneas, οι οποίοι κέρδισαν για το τραγούδι της Barbie What Was I Made For?

*Με πληροφορίες από: Guardian | Φωτογραφίες: Reuters

Sports in

Ο Κώστας Φορτούνης αποκλειστικά στο in: «Τώρα να δώσουμε όλοι μας, λίγο παραπάνω για το Conference και το πρωτάθλημα»

Ο Ολυμπιακός χτυπά την πόρτα ενός… ιστορικού Μάη και ο αρχηγός του, Κώστας Φορτούνης δείχνει τον δρόμο μέσα από την συνέντευξή του στο in

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024