Ασταμάτητη η Λεβερκούζεν έκανε ένα ακόμη βήμα για την κατάκτηση του τίτλου. Για την 25η αγωνιστική της Bundesliga η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο επικράτησε με 2-0 της Βόλφσμπουργκ και ξέφυγε και πάλι με +10 από τη δεύτερη Μπάγερν.
Οι «ασπιρίνες» δυσκολεύτηκαν απέναντι στην Βόλφσμπουργκ των 10 παικτών από το 28′ (αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Γεντς), ωστόσο, βρήκαν τη λύση για το τρίποντο.
Με τα γκολ των Τέλα (37΄) και Βίρτς (86΄) η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο πανηγύρισε την 22 νίκη της στο γερμανικό πρωτάθλημα, ούσα αήττητη από την έναρξη της περιόδου (22-4-0).
Ο Αστέρας Τρίπολης έμεινε ισόπαλος χωρίς σκορ (0-0) απέναντι στην Κηφισιά και πήρε ένα πολύτιμο βαθμό στην προσπάθειά του να παραμείνει στην κατηγορία.
Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Μιχάλης Κουντούρης, βράβευσε τις Φιλιώ Μανωλιουδάκη, Νικόλ Ελευθεριάδου, Χρυσή Διαμαντοπούλου και Αλεξάνδρα Ασημάκη.