Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Συγκινεί μητέρα που έδωσε για δεύτερη φορά ζωή στο παιδί της - «Με τη μεταμόσχευση ξαναγεννιέσαι»

Συγκινεί μητέρα που έδωσε για δεύτερη φορά ζωή στο παιδί της – «Με τη μεταμόσχευση ξαναγεννιέσαι»

Η Μαριάννα Στεργίου έγινε δότρια για να σώσει τον γιο της που έπασχε από ατρησία χοληφόρων αγγείων - «Βλέπεις το παιδί σου να έχει φτάσει στο θάνατο και εσύ του δίνεις ζωή»

Η Μαριάννα Στεργίου είναι η γυναίκα που έδωσε στο παιδί της ζωή για δεύτερη φορά, καθώς έδωσε κομμάτι από το ήπαρ της στον γιο της.

Η μητέρα-δότρια μιλά στο MEGA για την απόφασή της και στέλνει το δικό της μήνυμα.

«Το πρόβλημα υγείας του γιου μου άρχισε όταν οι γιατροί μας είπαν ότι πάσχει από ατρησία χοληφόρων αγγείων. Δεν σκέφτηκα καθόλου για να αποφασίσω να δώσω το ήπαρ μου στο παιδί μου. Όταν έμαθα ότι μπορώ να δώσω κομμάτι από το ήπαρ μου, στον γιο μου η χαρά μου ήταν τεράστια» λέει η κ. Στεργίου συγκινημένη, ενθυμούμενη την ανακούφιση που ένιωσε όταν έμαθε ότι μπορεί να τον σώσει.

«Δεν μπορεί κάποιος να καταλάβει πως είναι να είσαι ανάμεσα στη ζωή και το θάνατο. O γιος μου μπορεί και τρέχει, παίζει, χαίρεται τη ζωή»

Όπως είπε, δίνοντας κομμάτι από το ήπαρ της στον γιο της θα του έδινε για δεύτερη φορά ζωή. «Με τη μεταμόσχευση ξαναγεννιέσαι. Βλέπεις το παιδί σου να έχει φτάσει μέχρι το θάνατο και εσύ να του δίνεις ζωή».

Η δωρεά οργάνων είναι δώρο ζωής

«O γιος μου μετά τη μεταμόσχευση τρέχει, παίζει, χαίρεται τη ζωή. Mε τον γιο μου μετά τη μεταμόσχευση έχουμε και οι δύο ένα σημάδι. Δεν μπορεί κάποιος να καταλάβει πως είναι να είσαι ανάμεσα στη ζωή και το θάνατο. Δεν υπάρχουν συναισθήματα όταν βλέπεις το παιδί σου να τρέχει, να παίζει, να χαίρεται τη ζωή. Θέλω να στείλω ένα μήνυμα στον κόσμο: δωρεά οργάνων – δώρο ζωής».

Sports in

Γιατί η απουσία του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ «πληγώνει» τον Παναθηναϊκό… (vids)

Ο Παναθηναϊκός θα παίξει στο Βελιγράδι χωρίς τον Ερνανγκόμεθ, ο Εργκίν Αταμάν ψάχνει λύσεις για τη διπλή μάχη με τη Μακάμπι και η απουσία του Ισπανού είναι πολύ πιο σημαντική από όσο νομίζει κανείς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024