Μούσα: «Αυτό που συμβαίνει στο ΝΒΑ με τον Βεζένκοφ είναι πολύ περίεργο»
Την απορία του για τον περιορισμένο χρόνο συμμετοχής του Σάσα Βεζένκοφ στου Κινγκς εξέφρασε ο Τζάναν Μούσα.
O Tζάναν Μούσα έχει περάσει από παρκέ του ΝΒΑ χωρίς να καταφέρει να δείξει πραγματικά τι αξίζει, με τον Βόσνιο φόργουορντ να καταλαβαίνει πλήρως τις περιπτώσεις των Σάσα Βεζένκοφ και Βασίλιε Μίσιτς που έχουν δυσκολευτεί αρκετά στην πρώτη τους σεζόν.
Ο σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης μίλησε στο «BasketNews», τονίζοντας πως αυτό που συμβαίνει με τον Βούλγαρο φόργουορντ στο Σακραμέντο είναι πολύ περίεργο, ενώ ανέφερε πως το ίδιο πάνω-κάτω ισχύει και τον Σέρβο γκαρντ που πρόσφατα μετακόμισε στους Χόρνετς.
Οι δηλώσεις του Τζάναν Μούσα:
«Και οι δύο όμως, αν πάρουν την ευκαιρία μπορούν να κάνουν αίσθηση με το παιχνίδι τους. Έχω μείνει έκπληκτος με την υπόθεση Βεζένκοφ δεν ξέρω τι πραγματικά γίνεται.
Έκανε μία τρομερή σεζόν στη Euroleague, ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης, οι Κινγκς έδειξαν από την πρώτη στιγμή πόσο πολύ τον θέλουν, αλλά δεν του έδωσαν τη δυνατότητα να δείξει τι μπορεί να κάνει. Οταν του δοθεί η δυνατότητα πιστεύω πως θα… σαρώσει. Το ίδιο ισχύει και με τον Βάσα (Μίτσιτς)».
- Δείτε την απονομή των χάλκινων μεταλλίων στην Αγγλία (vid)
- Αποδοκιμασίες επειδή ο Μπέλιγχαμ έδωσε το πέναλτι στον Σάκα για να κάνει χατ τρικ (vid)
- Τρομερός Εμπαπέ: Έγινε πρώτος σκόρερ στην ιστορία των Μουντιάλ (vid)
- Γαλλία-Αγγλία 4-6: Απίστευτο ματς, οι Άγγλοι προηγήθηκαν 4-0 και παραλίγο να χάσουν την τρίτη θέση (vids)
- Τουριστικό «μπαμ» λόγω Μουντιάλ
- Στα ύψη η παραοικονομία του Μουντιάλ!
- LIVE: Γαλλία – Αγγλία
- Ισχυρές καταιγίδες πριν τον τελικό του Μουντιάλ: Η πρόγνωση του καιρού για το Ισπανία – Αργεντινή
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 19.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ken-cheung-taUfUHLylIo-unsplash-315x220.jpg)





























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442