Τρίτη 28 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Η αλλαγή που μας συστήνει την τράπεζα σήμερα

Η αλλαγή που μας συστήνει την τράπεζα σήμερα

Σήμερα, μετά από ένα ταξίδι εξέλιξης, διαφοροποίησης και συστηματικής δουλειάς προς συγκεκριμένους στόχους, η Εθνική Τράπεζα είναι η Τράπεζα Σήμερα

Η Εθνική Τράπεζα, με την εμπειρία αλλά και την ενσυναίσθηση που τη χαρακτηρίζει, αποτελούσε ανέκαθεν έναν πυλώνα σταθερότητας για την ελληνική οικονομία και την κοινωνία.

Σήμερα, μετά από ένα ταξίδι εξέλιξης, διαφοροποίησης και συστηματικής δουλειάς προς συγκεκριμένους στόχους, η Εθνική Τράπεζα είναι η Τράπεζα Σήμερα. Μια τράπεζα η οποία προσφέρει τη σύγχρονη τραπεζική εμπειρία, σχεδιάζει λύσεις που βασίζονται στη συνδεσιμότητα, την προσβασιμότητα, την απλότητα και τη διαρκή καινοτομία, λειτουργεί σε κάθε έκφανσή της με επίκεντρο τον πελάτη και τους εργαζομένους της και εξελίσσεται συνεχώς, αφουγκραζόμενη τις ανάγκες της σημερινής κοινωνίας.

Σαφώς το ταξίδι αυτό δεν σταματά ποτέ και η Εθνική υπόσχεται ένα μέλλον με ακόμα περισσότερες απαντήσεις και λύσεις, με τους κατάλληλους ανθρώπους για τη στήριξη των νοικοκυριών και των επιχειρήσεων. Η αλλαγή της τράπεζας είναι ήδη εδώ και εκφράζεται πλέον μέσα από μια νέα εταιρική ταυτότητα, η οποία αντανακλά την πρόοδο και τη δυναμική της.
Με πλούσια χρωματική παλέτα, με ανανεωμένο λογότυπο και εικόνα των καταστημάτων και με σχήμα-σύμβολο την έλλειψη, η Εθνική Τράπεζα υπογραμμίζει τη συμπερίληψη με σκοπό την ατομική και συλλογική ανάπτυξη, τον σεβασμό της στο παρελθόν και τη δέσμευσή της να συνεχίσει να στηρίζει εμπνευσμένα και με υπευθυνότητα τους πελάτες και τους εργαζόμενους.

Όλα τα παραπάνω δείχνουν τον δρόμο για την Εθνική Τράπεζα σήμερα, με έμφαση στην δημιουργία και παροχή εξατομικευμένων λύσεων, στην ανάπτυξη ψηφιακών δυνατοτήτων και υπηρεσιών και στη δέσμευση για προστασία του περιβάλλοντος, της πολιτιστικής κληρονομιάς, της κοινωνίας.

Sports in

Oι πέντε καλύτερες φάσεις του τελικού της Euroleague (vid)

Το εντυπωσιακό κάρφωμα του Κέντρικ Ναν ήταν η κορυφαία φάση στον τελικό της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 28 Μαϊου 2024