Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Η Τουρκία δεν αποτελείται μόνο από τα σύνορά της» λέει ο Ερντογάν

«Η Τουρκία δεν αποτελείται μόνο από τα σύνορά της» λέει ο Ερντογάν

«Η χώρα μας είναι η καρδιά μιας μεγαλύτερης γεωγραφίας από το Αιγαίο μέχρι και την Ασία» ανέφερε ο Τούρκος πρόεδρος

«Η Τουρκία δεν είναι μία χώρα που αποτελείται μόνο από τα σύνορα της», ανέφερε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Ο Τούρκος πρόεδρος πρόσθεσε «Η χώρα μας είναι η καρδιά μιας μεγαλύτερης γεωγραφίας από το Αιγαίο μέχρι και την Ασία. Δεν θα γυρίσουμε την πλάτη μας σε αυτή την κληρονομιά».

Ακόμη, ο ίδιος ανέφερε: «H Toυρκία δεν είναι μια χώρα που αποτελείται μόνο από τα σύνορά της. Η Τουρκία είναι η καρδιά μιας μεγαλύτερης γεωγραφίας, από τα Βαλκάνια μέχρι και την Κεντρική Ασία, απο την Μαύρη Θάλασσα μέχρι και την βόρεια Αφρική, από το Αιγαίο μέχρι και τη νότια Ασία. Αυτή η καρδιά μας δίνει δύναμη και δίνει ελπίδες σε όλα μας τα αδέλφια και φίλους μας για εκείνες τις περιοχές.»

«Εμείς δεν έχουμε έσοδα που έρχονται δίχως αντίκρισμα»

Στην συνέχεια, ο πρόεδρος της Τουρκίας ανέφερε: «Εμείς δεν έχουμε αποικίες, δεν είχαμε ποτέ. Εμείς δεν έχουμε έσοδα που έρχονται δίχως αντίκρισμα. Δεν είχαμε ποτέ. Δεν έχουμε τέτοιο οικονομικό σύστημα. Δεν είχαμε ποτέ. Όμως έχουμε κρατική εμπειρεία χιλιάδων ετών, έχουμε εθνική νοσταλγία που θαυμάζει όλος ο κόσμος κι έχουμε προτέρημα να εργαζόμαστε σκληρά.

Θα γυρίσουμε την πλάτη μας σε αυτή την τρομερή κληρονομιά, επειδή έχουμε 3-4 ζητήματα που χρειάζονται επίλυση; θα εγκαταλείψουμε αυτά που διαθέτουμε επειδή πρέπει να κάνουμε υπομονή 1-2 χρόνια; Επειδή πρέπει να εργασούμε περισσότερο, θα γονατίσουμε μπροστά στους ιμπεριαλιστές και στα όργανα τους. Όχι, ποτέ!».

«Η Τουρκία πραγματοποίησε εξαγωγές 770 μη επανδρωμένων αεροσκαφών σε 50 χώρες», είπε ο Ερντογάν

Ως προς την αμυντική βιομηχανία, ο Τούρκος πρόεδρος ανέφερε: «Mε τα οπλισμένα μη επανδρωμένα αεροσκάφη ΤΒ-2, Αkinci Αnka, Aksungur σε επίπεδο τεχνολογίας είμαστε στις πρώτες 3 χώρες του κόσμου. Είμαστε στην κορυφή των εξαγωγών. Μέχρι σήμερα με 50 χώρες υπογράψαμε συμβόλαια για την πώληση 770 οπλισμένων μη επαδνδρωμένων αεροσκαφών.

Η αμυντική μας βιομηχανία σε 40 χώρες απο όλες τις ηπείρους πραγματοποιεί εξαγωγές 4500 τροχοφόρων οχημάτων 4X4, 6X6, 8X8 . Οι εξαγωγές μας πέρυσι για τα οχήματα ξεπέρασε τα 500 εκατομμύρια δολάρια.

Οι εταιρείες μας έκαναν ένα ισχυρό βήμα με συμβόλαια πώλησης 6 κορβετών σε δυο χώρες. επίσης τα πλοία που ναυπηγούμε όπως τα αποβατικά αρμάτων μάχης, τα αμφίβια αποβατικά,τα περιπολικά, τα πλοία άμεσης επέμβασης και τα πλοία υποστήριξης, σε 10 χώρες πουλήσαμε 140 πλοία.»

Sports in

Ο Μότα γράφει ιστορία με την Μπολόνια

Οι «ροσομπλού» θα παίξουν σε ευρωπαϊκή διοργάνωση μετά από 22 χρόνια και κάνουν... όνειρα ακόμα και για συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024