Όποιος πρόλαβε… πρόλαβε! Ο Ολυμπιακός γνωστοποίησε, μέσω σχετικής του ανάρτησης στους λογαριασμούς του στα σόσιαλ μίντια, πως τα εισιτήρια για την αναμέτρηση της Πέμπτης (7/3, 19:45) κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ εξαντλήθηκαν.
Έτσι οι Ερυθρόλευκοι θα έχουν για ακόμη μία φορά τη δυναμική παρουσία του κόσμου τους, ο οποίος θα προσπαθήσει να τους… σπρώξει σε μια μεγάλη νίκη, που θα τους δώσει ένα ισχυρό προβάδισμα στα προημιτελικά του Europa Conference League.
Μάλιστα αυτή μοιάζει να είναι μόνο η… αρχή στα sold out, καθώς θυμίζουμε πως ακολουθεί το μεγάλο ντέρμπι απέναντι στον Παναθηναϊκό για την πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ της Superleague, με το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» να αναμένεται ξανά κατάμεστο.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Και μαθηματικά στα πλέι οφ του Europa League ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός, με τον δικέφαλο να ελπίζει ακόμη και για την 8άδα. Βαθμολογία, αποτελέσματα της League Phase μετά την 7η αγωνιστική και το πρόγραμμα της 8ης.
Με ωραίο γκολ του Ανάς Ζαρουρί ο ανώτερος Παναθηναϊκός έφερε ισοπαλία 1-1 με τη Φερεντσβάρος και πέρασε μαθηματικά στην ενδιάμεση φάση. O Γιουσούφ το 1-0, δεν παίζει με Ρόμα ο Σβιντέρσκι.