Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Τι σηματοδοτεί η εκλογή τους στο νέο ΔΣ της ΚΕΔΕ;     

Τι σηματοδοτεί η εκλογή τους στο νέο ΔΣ της ΚΕΔΕ;    

Τέσσερα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας δήλωσαν στο ένθετο cityhub της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ.  

Τέσσερα εκλεγμένα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, λίγες ώρες μετά την εκλόγική διαδικασία δήλωσαν: 

Γρηγόρης Κωνσταντέλος, Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης 

 Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τους συναδέλφους μου αυτοδιοικητικούς που με στήριξαν στις εκλογές της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας δίνοντας μου την δεύτερη θέση με 209 ψήφους.  

Στην προηγούμενη διοικητική περίοδο, από την θέση του προέδρου Θεσμών και Διαφάνειας της ΚΕΔΕ, σε συνεργασία με το σύνολο σχεδόν των μελών του Δ.Σ. και τα μέλη της Επιτροπής, δουλέψαμε σκληρά για τα συμφέροντα των Δήμων μας και πετύχαμε πολλά. 

 Το τοπίο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης όμως συνεχώς αλλάζει και νέες προκλήσεις εμφανίζονται. Πρέπει να τις αντιμετωπίσουμε με δυναμισμό, ενότητα και συνεργασία ώστε η Αυτοδιοίκηση να έχει ισχυρή εκπροσώπηση και λόγο σε οτιδήποτε την αφορά.  

Ο Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού και μέλος του ΔΣ της ΚΕΔΕ, Ηλίας Αποστολόπουλος

 Ηλίας Αποστολόπουλος, Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού 

 Ευχαριστώ τους συναδέλφους για την τιμή να με εκλέξουν για 2η συνεχόμενη φορά στο ΔΣ της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας Κ.Ε.Δ.Ε με το ψηφοδέλτιο του Προέδρου μας Λάζαρος Κυρίζογλου. 

 Αποδέχομαι την ευθύνη που συνοδεύει αυτή την τιμητική θέση και όπως τα προηγούμενα χρόνια, θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε με γνώμονα την προάσπιση και πρόοδο του θεσμού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.  

Να εργαζόμαστε, ώστε οι 332 Δήμοι της χώρας να λαμβάνουν την υποστήριξη που χρειάζονται.  

Στόχος μας είναι κανένας δήμος να μην μένει πίσω. Όλοι μαζί, σαν μια γροθιά, έχουμε αντίπαλο μόνο τα προβλήματα.  

Η ΚΕΔΕ από την εκλογική διαδικασία βγήκε πιο δυνατή και ενωμένη από ποτέ.  

Κλείνοντας, θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τους δημότες Παπάγου – Χολαργού, που μου έχουν κάνει την τιμή να με εκλέξουν δήμαρχο τρεις συνεχόμενες φορές. Χάρη σε εκείνους έχω την δυνατότητα να αποτελώ μέλος του ΔΣ της ΚΕΔΕ. 

  Η πέμπτη θέση

Ο Δήμαρχος Καρδίτσας και μέλος του ΔΣ της ΚΕΔΕ

Βασίλης Τσιάκος, Δήμαρχος Καρδίτσας 

Θα ήθελα να απευθύνω θερμά συγχαρητήρια στον επικεφαλής Λάζαρο Κυρίζογλου αλλά και σε όλους τους συνυποψηφίους του Αυτοδιοικητικού συνδυασμού μας,, για την μεγάλη νίκη που πέτυχε η παράταξη μας, στις χθεσινές εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ στην ΚΕΔΕ. Το γεγονός ότι κατακτήσαμε τις 20 από τις 30 έδρες του Συμβουλίου, δείχνει και την απήχηση που είχε ο συνδυασμός «Συγχρονοι Ισχυροί Δήμοι» μεταξύ των Δημάρχων και Δημοτικών Συμβούλων που προσήλθαν από όλη την Ελλάδα για να ψηφίσουν. Επίσης θα ήθελα προσωπικά να ευχαριστησω τους συναδέλφους Δημάρχους και Δημ. Συμβούλους όλης της χώρας, που με εξέλεξαν και πάλι στο νέο Δ.Σ. της ΚΕΔΕ και μάλιστα δίνοντας μου τη πέμπτη θέση.  

Θωμάς Μπέγκας, Δήμαρχος Ιωαννιτών 

Οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ ήταν μια μάχη απόψεων και ιδεών.  

Η μάχη αυτή δεν κερδήθηκε από την παράταξή μας “Αυτοδιοίκηση Τώρα”, ο αγώνας όμως για την υπεράσπιση μιας αυτοδιοίκησης αυτόνομης και ακηδεμόνευτης συνεχίζεται με τη συμμετοχή μας στο νέο Όργανο. 

Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τον Χάρη Δούκα για την τιμητική πρόταση που μου έκανε να συμπεριληφθώ στο ψηφοδέλτιο της παράταξης και όλους τους συναδέλφους που με τίμησαν με την ψήφο τους, ώστε να εκλεγώ μέλος του νέου Δ.Σ.  

 

 

Sports in

Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα 92-58: Την «έλιωσε» και πάει στη Βαρκελώνη για τον τελικό πρόκρισης!

Ο Ολυμπιακός διέλυσε την Μπαρτσελόνα με 92-58 και η πρόκριση στο Final 4 του Βερολίνου θα κριθεί σε πέμπτο παιχνίδι, που θα γίνει στη Βαρκελώνη στις 8/5

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024