Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νίκαια: «Συγχώρεσέ με Στέλιο» - Δραματικές στιγμές στην κηδεία του 39χρονου που σκότωσε ο πεθερός του

Νίκαια: «Συγχώρεσέ με Στέλιο» – Δραματικές στιγμές στην κηδεία του 39χρονου που σκότωσε ο πεθερός του

O 64χρονος είχε σχεδιάσει με κάθε λεπτομέρεια την εν ψυχρώ δολοφονία του γαμπρού του, καθώς θεωρούσε την κόρη του υπεύθυνη για τον χωρισμό του από τη γυναίκα του.

Η τελευταία πράξη του δράματος παίχτηκε σήμερα (5/3) στον ιερό ναό της Ευαγγελίστριας στη Νίκαια, με την κηδεία του 39χρονου που έπεσε νεκρός από την καραμπίνα του πεθερού.

Συγγενείς και φίλοι είπαν στον αδικοχαμένο Στέλιο, πατέρα δύο παιδιών, το τελευταίο «αντίο», με δάκρυα στα μάτια και αδυνατώντας να συνειδητοποιήσουν ότι έφυγε από τη ζωή με αυτόν τον τρόπο.

Τραγική φιγούρα η σύζυγός του, η οποία δεν άντεξε μόλις αντίκρισε το φέρετρο με τη σορό του και ξέσπασε σε λυγμούς.

Ο πατέρας του θύματος, με μια φωτογραφία του γιου του στα χέρια, μονολογούσε «που φεύγω και σε αφήνω παιδί μου;», ενώ η πεθερά του 39χρονου και σύζυγος του δράστη φώναζε «Στέλιο μου, παιδί μου. Συγχώρεσέ με Στέλιο».

Το χρονικό της οικογενειακής τραγωδίας

Οδός Κυζίκου, στη Νίκαια. Είναι λίγο μετά τις 8.30 το πρωί της περασμένης Παρασκευής (1/3). Ο 39χρονος πατέρας δύο παιδιών βγαίνει από το γκαράζ του σπιτιού του.

Ο πεθερός του τού έχει στήσει καρτέρι. Καραδοκεί και περιμένει την κατάλληλη στιγμή για να τον εκτελέσει.

«Προφανώς τον περίμενε γιατί το θύμα βγάζει το αυτοκίνητο του από το γκαράζ και το πάρκαρε να κλείσει την γκαραζόπορτα», περιγράφει αυτόπτης μάρτυρας.

Ο 64χρονος είχε σχεδιάσει με κάθε λεπτομέρεια την εν ψυχρώ δολοφονία

Ο 64χρονος τον πλησιάζει και δίχως δεύτερη σκέψη τον πυροβολεί με την καραμπίνα. Το θύμα πέφτει, σφαδάζει στους πόνους και καλεί σε βοήθεια.

Ο 4χρονος γιος του τον ακούει και κλαίγοντας φωνάζει στη μητέρα του πως κάποιος «κακός σκοτώνει τον μπαμπά του».

Ο αδίστακτος δολοφόνος, όμως, τον πυροβολεί ξανά ρίχνοντας την χαριστική βολή. «Μετά τον πρώτο πυροβολισμό το θύμα ούρλιαζε. Μετά τον δεύτερο πυροβολισμό σταμάτησε το ουρλιαχτό», λέει ο μάρτυρας.

Ο 39χρονος κείτεται νεκρός στο γκαράζ του σπιτιού του, με τη σύζυγό του και κόρη του δράστη να ουρλιάζει από το μπαλκόνι.

Ο πατέρας της έχει μόλις βάψει τα χέρια του με αίμα. Κάνει δύο βήματα, στρέφει το βλέμμα προς την μπαλκονόπορτα, αντικρίζει την ίδια και τα ανήλικα εγγόνια του και στη συνέχεια στρέφει το όπλο προς τον εαυτό του και αυτοκτονεί.

Σχεδίασε με λεπτομέρεια τη δολοφονία

Από την έρευνα των Αρχών προκύπτει ότι ο 64χρονος είχε σχεδιάσει με κάθε λεπτομέρεια την εν ψυχρώ δολοφονία.

Για μία εβδομάδα κινούνταν στην περιοχή με ένα μαύρο αυτοκίνητο. Μέσα οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα μαξιλάρι και μία κουβέρτα πράγμα που σημαίνει ότι ο δράστης κοιμόταν μέσα στο αυτοκίνητο, κατόπτευε το θύμα και περίμενε την κατάλληλη στιγμή για να του επιτεθεί και να του αφαιρέσει τη ζωή.

«Θα μπορούσε να είχε σκοτωθεί και το παιδί μου εγώ ήμουν μέσα και με χτύπησαν σκάγια. Αν το παιδί μου ήταν έξω για να μπει μαζί του στο αμάξι θα το χτυπούσαν σίγουρα», αναφέρει η πρώην σύζυγος του.

Μέσα στο αυτοκίνητο του δράστη βρέθηκαν αποδείξεις από καπνικά προϊόντα, που είχε αγοράσει από την Αθήνα στις 23 Φεβρουαρίου, αλλά και ένα σημείωμα στο οποίο έλεγε πως αφήνει το αυτοκίνητο και ό,τι είχε μέσα στον γαμπρό της αδελφής του.

Sports in

Οργή λαού κατά Αλαφούζου και Τερίμ: «Μόνο πίκρες αυτός ο θίασος, ντροπή σας» (pics+vid)

«Έκρηξη» και στα social media κατά του ιδιοκτήτη και του προπονητή του Παναθηναϊκού για τη νέα αποτυχημένη χρονιά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024