Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νίκαια: «Τα ουρλιαχτά σταμάτησαν μετά…» - Νέες σοκαριστικές μαρτυρίες για το φονικό

Νίκαια: «Τα ουρλιαχτά σταμάτησαν μετά…» – Νέες σοκαριστικές μαρτυρίες για το φονικό

Μπροστά στην εν ψυχρώ δολοφονία του 39χρονου βρισκόταν το 4χρονο παιδί του, το οποίο είδε τον παππού του να σκοτώνει τον πατέρα του

Σοκαρισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία στη Νίκαια από τη δολοφονία που σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής (1/3), με έναν 64χρονο να σκοτώνει τον γαμπρό του και στη συνέχεια να αυτοκτονεί.

Ο δράστης είχε στήσει καρτέρι στον σύζυγο της κόρης του και πατέρα των ανήλικων εγγονών του. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, τον περίμενε με την καραμπίνα στο χέρι, στο γκαράζ του σπιτιού του.

Τον πυροβόλησε μία φορά, με τον 39χρονο να πέφτει κάτω και να ουρλιάζει. Ο αδίστακτος δολοφόνος, όμως, τον πυροβόλησε ξανά ρίχνοντας την χαριστική βολή.

Αφού τον σκότωσε, στη συνέχεια έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και έβαλε τέλος και στη δική του ζωή.

Μπροστά στην εν ψυχρώ δολοφονία βρισκόταν το 4χρονο παιδί του θύματος, το οποίο είδε τον παππού του να σκοτώνει τον πατέρα του.

«Ακούω έναν δεύτερο πυροβολισμό και…»

Ο 64χρονος ήταν μόνιμος κάτοικος Θεσσαλονίκης και είχε χωρίσει από τη γυναίκα του, η οποία πλέον κατοικεί και εργάζεται στην Αθήνα.

Αυτό που φέρεται να όπλισε το χέρι του ήταν το γεγονός ότι θεωρούσε το θύμα υπαίτιο για τον χωρισμό του.

Οι μαρτυρίες των γειτόνων στο «Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα» για τα τρομακτικά λεπτά του φονικού σοκάρουν.

«Του έκαναν εξετάσεις και είπαν πως δεν έχει τίποτα, είναι καλά»

«Βλέπω κάποιον να φοράει σκούφο και να κρατάει καραμπίνα. Μετά ακούω έναν δεύτερο πυροβολισμό και έπειτα από αυτό τα ουρλιαχτά σταμάτησαν… προφανώς ήταν του θύματος. Ακούω τη γυναίκα του θύματος από το μπαλκόνι να φωνάζει ‘Στέλιο, Στέλιο, έμπα μέσα. Βοήθεια… Βοήθεια…’», περιέγραψε αυτόπτης μάρτυρας.

Και πρόσθεσε: «Βλέπω τον δολοφόνο να φεύγει προς τα επάνω, να επιστρέφει ξανά πίσω, να κοιτάει προς το σπίτι του θύματος και ακούω έναν τρίτο πυροβολισμό… προφανώς ήταν ο πυροβολισμός της αυτοκτονίας».

Στο σημείο βρέθηκε αμέσως ο πατέρας του 39χρονου, που δεν μπορούσε να πιστέψει τι συνέβη

Το σημείωμα

Από τα πρώτα στοιχεία φαίνεται ότι ο 64χρονος είχε σχεδιάσει εδώ και ημέρες τη δολοφονία, ενώ είχε πάρει και την απόφαση να βάλει τέλος στη ζωή του.

Το σενάριο αυτό ενισχύεται από το γεγονός ότι στο αυτοκίνητό του, εντοπίστηκε και ένα ιδιόχειρο σημείωμα.

Σε αυτό είχε γράψει ότι το όχημα και όλα τα πράγματα που βρίσκονται μέσα σε αυτό τα αφήνει στον γαμπρό της αδερφής του.

«Τα πράγματα που βρίσκονται στο αυτοκίνητο ανήκουν στον… Να του τα παραδώσετε. Όταν πεθάνω θέλω να με θάψετε, όχι να με κάψετε».

«Ευθύνονται αυτοί που τον άφησαν να κυκλοφορεί ελεύθερος»

Μιλώντας στο MEGA, η Αλεξάνδρα Τσουκιά, κόρη του δράστη και σύζυγος του θύματος, αποκαλύπτει ότι τόσο η ίδια, όσο και η μητέρα της είχαν δεχθεί απειλές για τη ζωή τους από τον 64χρονο και πριν λίγο καιρό είχαν πάει στη Θεσσαλονίκη και είχαν κάνει σχετική καταγγελία στην Εισαγγελία Θεσσαλονίκης.

Δόθηκε εντολή να οδηγηθεί σε ψυχιατρεία στη Σταυρούπολη, ωστόσο λίγες ημέρες αργότερα τον άφησαν ελεύθερο.

«Εγώ από ποιον να ζητήσω ευθύνες τώρα;», λέει η τραγική μητέρα δύο παιδιών που έχασε τον σύζυγό της.

«Το αμάξι ήταν εκεί μία εβδομάδα. Μετά από δύο ημέρες υπέγραψαν πως είναι καλά και δεν διατρέχουμε κίνδυνο. Αύριο μπορεί να είναι μία άλλη μάμα με το παιδάκι της», συμπληρώνει.

Η απάντηση του ψυχιατρείου

Το «Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα» επικοινώνησε με το ψυχιατρείο, στο οποίο νοσηλευόταν ο δράστης, ώστε να δώσει τη δική του απάντηση.

Ωστόσο, οι ιθύνοντες αυτό που είπαν είναι πως «δεν είναι εφικτό να δώσουν κάποιο πληροφορία λόγω Σαββατοκύριακου και να καλέσουν και πάλι από Δευτέρα».

«Μας είπαν πως δεν έχει τίποτα»

Στο «Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα» μιλά και η πρώην σύζυγός του δράστη, σημειώνοντας πως «αυτός ο άνθρωπος ήταν πάντα κακοποιητικός, χειριστικός και εκδικητικός. Επειδή έμεινε μόνος του και έχασε τα λεφτά, τα δικά μου, δεν τα έβαλε ποτέ με τον εαυτό του πως φύγαμε εξαιτίας του, αλλά με όλους τους άλλους αλλά πιο πολύ με τα παιδιά, πως με έπεισαν να φύγω».

Η ίδια τονίζει ότι την απείλησε και πήγε στην αστυνομία. «Πήγαμε στο εισαγγελέα Θεσσαλονίκης. Του έκαναν εξετάσεις και είπαν πως δεν έχει τίποτα, είναι καλά και από εκεί και πέρα είναι ο κακός χαρακτήρας του», καταλήγει.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024