Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νίκαια: Σκότωσε τον γαμπρό του και αυτοκτόνησε - Βρέθηκε ιδιόχειρο σημείωμα στο αυτοκίνητο

Νίκαια: Σκότωσε τον γαμπρό του και αυτοκτόνησε – Βρέθηκε ιδιόχειρο σημείωμα στο αυτοκίνητο

Τόσο η πρώην γυναίκα του, όσο και η κόρη του μιλούν για έναν άνθρωπο κακοποιητικό, χειριστικό και εκδικητικό

Εν ψυχρώ δολοφονία και παράλληλα ένα προμελετημένο έγκλημα φαίνεται να τελέστηκε το πρωί της Παρασκευής (1/3) σε γειτονιά της Νίκαιας, όπου ένας 39χρονος έπεσε νεκρός από πυροβολισμούς του 64χρονου πεθερού του, ο οποίος έπειτα αυτοκτόνησε.

Οι αποκαλύψεις σχετικά με την υπόθεση αλλά και τον χαρακτήρα του δράστη συγκλονίζουν.

Φαίνεται πως αφορμή για το έγκλημα στάθηκε ο πρόσφατος χωρισμός του δράστη, για τον οποίο θεωρούσε υπαίτιους την κόρη και τον γαμπρό-θύμα του. Σημειώνεται πως το ζευγάρι φιλοξενούσε την πρώην γυναίκα του 64χρονου στο σπίτι του, καθώς εκείνη έφυγε από τη Θεσσαλονίκη.

«Μας είχε απειλήσει…»

Ο δράστης είχε στήσει καρτέρι τον 39χρονο και το πρωί της Παρασκευής που ετοιμαζόταν να πάει το παιδί του στον παιδικό σταθμό, ο 64χρονος τον πυροβόλησε εν ψυχρώ και λίγα λεπτά μετά έδωσε τέλος και στη δική του ζωή, με το ίδιο όπλο. Μάρτυρας του φονικού και το εγγόνι του.

«Μαμά ένας κακός σκότωσε τον μπαμπά» φέρεται να είπε το παιδί, απευθυνόμενο στη μητέρα του.

Το ιδιόχειρο σημείωμα

Μαρτυρίες θέλουν τον δράστη να κυκλοφορούσε στην περιοχή περίπου μία εβδομάδα πριν τη δολοφονία, καθώς είχαν δει το αυτοκίνητό του να κυκλοφορεί στη γειτονιά.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε μιλώντας στο Mega, o πρόεδρος Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων ΝΑ Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, «Μέσα στο αυτοκίνητο βρέθηκε ένα σημείωμα όπου έλεγε πως αφήνει το αυτοκίνητο και ό,τι είχε μέσα στον γαμπρό της αδελφής του». Οι αστυνομικοί εικάζουν πως για όσο διάστημα ο 64χρονος ήταν στην Αθήνα, κοιμόταν στο όχημα.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες το σημείωμα έγραφε τα εξής: «Σας γράφω όλους στ’ αρ@@@@@ μου. Ό,τι έχω μέσω στο αυτοκίνητο και το αυτοκίνητο, τα αφήνω στο γαμπρό μου (σ.σ. τον άνδρα της αδελφής του). Θέλω να με θάψετε στην Κέρκυρα».

«Εάν του έκανες κάτι, δεν θα το άφηνε…στη φύλαγε»

Η πρώην γυναίκα του 64χρονου μίλησε στην κάμερα του Mega περιγράφοντας το προφίλ του. Η ίδια λέει πως ανέκαθεν ήταν κακοποιητικός, χειριστικός και εκδικητικός.

«Δηλαδή εάν του έκανες κάτι, δε θα το άφηνε, θα το φυλούσε για την κατάλληλη στιγμή» λέει χαρακτηριστικά. Μάλιστα σύμφωνα με την ίδια και την κόρη της, ο 64χρονος τις κακοποιούσε και φερόταν απέναντί τους με υποτιμητικό τρόπο.

Πριν από 4 χρόνια, η πρώην σύζυγός του βρήκε τη δύναμη να τον χωρίσει να έρθει στην Αθήνα από τη Θεσσαλονίκη και να βάλει ένα τέλος στον εφιάλτη που ζούσε. Τότε ξεκίνησε ένα νέο μαρτύριο. Ο δράστης που θεωρούσε υπαίτιους για το διαζύγιο τον γαμπρό και την κόρη του άρχισε να τους απειλεί ότι θα υπάρξει αιματοκύλισμα μέσα στην οικογένεια.

«Δε τα έβαλε ποτέ με τον εαυτό του, ότι φύγαμε εξαιτίας του και εγώ και το παιδί μου από το σπίτι, τα έβαλε με όλους τους άλλους και πιο πολύ με τα παιδιά μου και τον γαμπρό μου, ότι με πείσανε να φύγω με το ζόρι από το σπίτι» αναφέρει η πρώην σύζυγος του δράστη.

Είχε μπει στο ψυχιατρείο

«Εγώ αυτό που θέλω να ακουστεί είναι ότι ο άνθρωπος που σκότωσε τον σύζυγό μου, μας είχε καλέσει και μας είχε απειλήσει προ ετών και είχε πάει να εξεταστεί στο ψυχιατρείο Σταυρούπολης και μετά από δύο ημέρες μας κάλεσαν και μας είπαν ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα και πως παίρνει εξιτήριο… αυτός λοιπόν που ήταν καλά…ήρθε και κατέστρεψε μια οικογένεια…να μας πει αυτός που υπέγραψε πώς γίνεται να ήταν αυτός ο άνθρωπος καλά…» λέει με τρεμάμενη φωνή η κόρη του δράστη.

«Μας κατέστρεψε το σπίτι. Μας απειλούσε, είχαμε πάει στην εισαγγελία Θεσσαλόνικης» συμπληρώνει και επισημαίνει ότι είχε προχωρήσει σε καταγγελίες για την κακοποιητική του συμπεριφορά.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024