Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άργος: Άγριο σκηνικό για μια προσπέραση - Γυναίκα καταγγέλλει ξυλοδαρμό - Τι ισχυρίζεται ο κατηγορούμενος

Άργος: Άγριο σκηνικό για μια προσπέραση – Γυναίκα καταγγέλλει ξυλοδαρμό – Τι ισχυρίζεται ο κατηγορούμενος

«Μου έλεγε ότι θα με σκοτώσει. Μου έριξε στο στήθος και στην κοιλιά», περιγράφει η 40χρονη.

Ένα εξοργιστικό περιστατικό σημειώθηκε στο Άργος το απόγευμα της Κυριακής (3/3), με αφορμή μία προσπέραση, η οποία κατέληξε σε βίαιο διαπληκτισμό.

Μία γυναίκα οδηγούσε, έχοντας για συνοδηγό την αδερφή της. Ο έτερος οδηγός για μια προσπέραση εξοργίστηκε και, όταν μπόρεσε να τις «πιάσει», κατέβηκε από το όχημά του, έβγαλε την 40χρονη συνοδηγό έξω και άρχισε να τη χτυπά βάναυσα.

«Αυτός ήταν γύρω στα 100 μέτρα πίσω μας. Βγάζουμε φλας να κάνουμε προσπέραση και ξαφνικά είναι δίπλα μας και πατάει κόρνα. Ακυρώνουμε την προσπέραση, πατάμε φρένο και μπαίνουμε πίσω από το όχημα. Στην πορεία, κάνουμε πάλι προσπέραση, σταματάμε στο στοπ, εκείνος κάνει στο πλάι, περνάει από δίπλα μας και του λέμε “τι θα κάνεις; Θα μας σκοτώσεις;”», περιγράφει στο Live News η οδηγός του οχήματος.

Ο 45χρονος κατηγορούμενος συνελήφθη από τις Αρχές και στην συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος

Στη συνέχεια, ο 45χρονος οδηγός κάνει προσπέραση και τους κλείνει τον δρόμο. Όπως ισχυρίζονται οι δύο αδερφές, κατέβηκε από το όχημά του κρατώντας στα χέρια ένα κλομπ, ενώ δεν δίστασε να χτυπήσει τη συνοδηγό.

«Με χτύπησε. Δεν με χτύπησε με ροπαλιές, ήξερε να μην αφήσει σημάδι. Το ρόπαλο το έμπηξε στην κοιλιά, έπεσα κάτω και με χτύπησε στο στήθος», καταγγέλλει.

Όπως λέει η ίδια, μετά την επίθεση ο θύτης τής είπε «έχε χάρη που ξέρω τον πατέρα σου, αλλιώς θα σε… εδώ».

«Ο άνθρωπος είναι επικίνδυνος, γιατί έχουμε μάθει και από άλλους ότι έχει επιτεθεί σε άλλους», συμπληρώνει η καταγγέλλουσα.

Συνελήφθη και αφέθηκε ελεύθερος

Ο 45χρονος κατηγορούμενος συνελήφθη από τις Αρχές και στην συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος. Όπως δήλωσε στο MEGA ο Θέμης Πλακοκέφαλος, δικηγόρος του, ο 45χρονος αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδονται.

Μάλιστα, ισχυρίζεται πως πρώτα η συνοδηγός του άλλου οχήματος επιχείρησε να του επιτεθεί και ότι τον έβρισε.

«Το επεισόδιο έλαβε χώρα όταν πήγα να κάνω μια προσπέραση. Μια κυρία που οδηγούσε πιο μπροστά δεν με είχε δει, παρότι είχα βγάλει φλας. Βγήκε να προσπεράσει, εγώ ανοίχτηκα τέρμα αριστερά, βγήκα σχεδόν έξω από τον δρόμο, κόρναρα. Σταμάτησα λίγο πιο πέρα γιατί ταράχτηκα. Κόντεψα να πέσω πάνω στα κυπαρίσσια», δηλώνει.

Και προσθέτει: «Πέρασε δίπλα μου, με έβρισε. Μου λέει “Άντε γ@@@@@@” και σταμάτησε δεξιά. Σταμάτησα δίπλα της γιατί γνωρίζω τον πατέρα τους και τον εκτιμώ. Κατέβηκε η συνοδηγός κάτω, δεν μπορούσε να σταθεί στα πόδια της. Έκανε δυο βήματα και έπεφτε κάτω. Κατέβηκα κάτω και λέω “πού πας να μπλέξεις; Ξανά μπες μέσα να φύγουμε”. Μου κάνει επίθεση να με χτυπήσει. Της απλώνω το χέρι μου, την κρατάω πιο μακριά. Ξανά πέφτει μόνη της».

Ο ίδιος συμπληρώνει: «Τα έχασα. Δεν έχω κάνει κάτι για να κρυφτώ. Δεν έχω ξανά δει τέτοια έπαρση σε άνθρωπο. Μόλις μπήκα μέσα στο αμάξι να φύγω μου ευχόταν να πεθάνω, να τρακάρω στο δρόμο».

Sports in

Ολυμπιακός – Λαμία 4-1: «Μάγος» ο Ποντένσε…

Ο Ολυμπιακός με πρωταγωνιστή τον Ντάνιελ Ποντένσε, που είχε γκολ και ασίστ, επικράτησε με 4-1 της Λαμίας και πλέον στρέφει το βλέμμα του στο κρίσιμο παιχνίδι με την Άστον Βίλα – Τσικίνιο, Ναβάρο και Αλεξανδρόπουλος τα άλλα τρία γκολ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024