Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άργος: Εφιάλτης πίσω από κλειστές πόρτες για την 32χρονη - Ανατριχιάζουν οι περιγραφές της κακοποίησης

Άργος: Εφιάλτης πίσω από κλειστές πόρτες για την 32χρονη – Ανατριχιάζουν οι περιγραφές της κακοποίησης

Δεν ήταν η πρώτη φορά που ο σύζυγός της τη χτυπούσε, αλλά ήταν η πρώτη φορά που κινδύνεψε να αφήσει την τελευταία της πνοή από τα χτυπήματα.

Σε πολύ κακή σωματική και ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται η 32χρονη Ελένη από το Άργος που δέχθηκε τα χτυπήματα του 34χρονου συζύγου της με σίδερο ενώ στη συνέχεια, όπως καταγγέλλει η ίδια, την περιέλουσε με χλωρίνη.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο δράστης προκάλεσε μεθοδευμένα έντονο σωματικό πόνο και εξάντληση στο θύμα του, προκαλώντας επικίνδυνες σωματικές βλάβες, ενώ προέβη και σε γενετήσιες πράξεις.

Αφού η 32χρονη κατέρρευσε, ο 34χρονος ζήτησε τη βοήθεια φιλικού προσώπου και την μετέφεραν στο νοσοκομείο. Εκεί αφού συνήλθε περιέγραψε στους γιατρούς τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια του συζύγου της και κλήθηκε η Αστυνομία.

Εφιάλτης πίσω από τις κλειστές πόρτες

Κανείς από τη γειτονιά δεν γνώριζε τι συνέβαινε πίσω από τις κλειστές πόρτες. Μάλιστα οι γείτονες νόμιζαν πως επρόκειτο για ένα αγαπημένο ζευγάρι που ποτέ δεν είχε δώσει δικαιώματα.

«Ήταν ένα πολύ ήσυχο ζευγάρι. Η Ελένη ήταν μια νοικοκυρά ήσυχη. Παλιότερα δούλευε, τώρα μεγάλωνε τα δύο της παιδιά» είπαν γείτονες του ζευγαριού.

Η γυναίκα βίωνε έναν εφιάλτη από το 2018.  Δεν ήταν η πρώτη φορά που ο σύζυγός της τη χτυπούσε, αλλά ήταν η πρώτη φορά που κινδύνεψε να αφήσει την τελευταία της πνοή από τα χτυπήματα.

Η περιγραφή της (star) για όσα πέρασε προκαλούν φρίκη και αποτροπιασμό:

«Σηκώθηκε 3 η ώρα, εγώ κοιμόμουν και με ξύπνησε. Είχε τόσα νεύρα, είχε ιδρώσει ολόκληρος και μου λέει «Σήκω, προχώρα στο μπάνιο. Αυτό το μπάνιο θα το θυμάσαι μια ζωή, εκεί θα χύσεις αίμα»… Μου πέταξε όλα τα υγρά, ό,τι είχε μέσα στο μπάνιο, κρεμοσάπουνα, γάλατα, μουστάρδες, χλωρίνη, υγρό πλυντηρίου. Είχε πάρει το μαχαίρι μαζί του. Είχε πάρει δυο μαξιλαροθήκες, τη μια τη βούτηξε στη λεκάνη. Μου την έβαλε στο στόμα, μου έβαλε και το κεφάλι στη λεκάνη. Μετά μου έβαλε τη μαξιλαροθήκη στον λαιμό. Με έπνιγε… Μου έβαλε και το μαχαίρι στον λαιμό… Μου τραβούσε τα μαλλιά, με χτυπούσε στον καθρέφτη… Μου έλεγε «Κοίτα πώς είσαι ποιος θα σε πάρει».

Προκλητικός ο δράστης

Ο 34χρονος, θρασύτατα, επιρρίπτει τις ευθύνες για τον ξυλοδαρμό στην άτυχη γυναίκα και στις πράξεις της, όπως ισχυρίζεται.

«Τσακωθήκαμε. Συγγνώμη λέω, συγγνώμη, βέβαια λέω συγγνώμη σε όλες τις γυναίκες του κόσμου και στη γυναίκα μου. Δεν έχω κάνει κάτι, ήταν οι πράξεις της που την τιμωρήσανε. Εγώ έφυγα 3 εκείνο το βράδυ, τέσσερις, να πάω να λύσω έναν λογαριασμό τον οποίο δεν έλυσα ποτέ».

Ο  ίδιος αρνείται ότι έριξε χλωρίνη στην 32χρονη και ότι την χτύπησε με σίδερο. Παραδέχεται ωστόσο, πως εκείνος την πήγε στο νοσοκομείο γιατί ήταν χτυπημένη.

«Εγώ γάλα έριξα. Αυτή λέει χλωρίνη. Έχω δώσει εντολή να κλειστεί το σπίτι με λουκέτα, να μην κάνει παρέμβαση κανένας. Υπάρχει κάποιο αποδεικτικό, επίσημο στοιχείο; Αίματος στο σίδερο;».

«Δεν έχω κάνει κάτι, ήταν οι πράξεις της που την τιμωρήσανε»

Κακοποιητικός ο δράστης

Η αδερφή του θύματος, περιγράφει έναν κακοποιητικό σύζυγο που χτυπούσε την 32χρονη και την κρατούσε για εβδομάδες φυλακισμένη στο σπίτι μαζί με τα παιδιά.

«Αληθεύει η χλωρίνη και μετά την καθάρισε. Μαυρισμένη από πάνω μέχρι κάτω με μελανιές. Δύο εβδομάδες κλεισμένη στο σπίτι την είχε και την βάραγε. Δύο βδομάδες τα παιδιά ούτε σχολείο πήγαν. Γυναίκες μιλήστε», ξέσπασε μιλώντας στο LIVE NEWS η αδελφή του θύματος.

O 34χρονος φέρεται να ήταν χρήστης ναρκωτικών από μικρή ηλικία ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, και ο ίδιος μεγάλωσε σε κακοποιητικό περιβάλλον καθώς η μητέρα του, η οποία δεν είναι εν ζωή, έπεφτε θύμα των άγριων ξυλοδαρμών από τον πατέρα του.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024