Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Βαλένθια – Ρεάλ 2-2: Ο Βινίσιους γλίτωσε τους Μαδριλένους από την ήττα - Επεισοδιακό φινάλε στο Μεστάγια

Βαλένθια – Ρεάλ 2-2: Ο Βινίσιους γλίτωσε τους Μαδριλένους από την ήττα – Επεισοδιακό φινάλε στο Μεστάγια

Η Βαλένθια προηγήθηκε 2-0, αλλά η Ρεάλ απάντησε με δύο γκολ του Βινίσιους.

Ισόπαλο με σκορ 2-2 ήρθε το ματς της Βαλένθιας με τη Ρεάλ Μαδρίτης, στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της La Liga.

Η «Βασίλισσα» παραμένει πρώτη με 66 βαθμούς, αλλά Χιρόνα (59 β., εκτός με Μαγιόρκα) και Μπαρτσελόνα (57β., εκτός με Μπιλμπάο) έχουν την ευκαιρία να μειώσουν πλέον στους 4 και τους 6 βαθμούς αντίστοιχα. Οι «νυχτερίδες» βρίσκονται στην 9η θέση με 37 βαθμούς.

Ο Βινίσιους σκόραρε δύο φορές και γλίτωσε τη Ρεάλ από την ήττα στο Μεστάγια.

Στο φινάλε της αναμέτρησης οι παίκτες της Ρεάλ διαμαρτυρήθηκαν έντονα, διότι ο Μπέλινγκχαμ σκόραρε, αλλά ο Μανθάνο σφύριξε τη λήξη του αγώνα ενώ η μπάλα βρισκόταν στον αέρα. Ο Μανθάνο είχε βάλει τη σφυρίχτρα στο στόμα την ώρα που έγινε η σέντρα, ο Μπέλινγκχαμ σκόραρε, αλλά το γκολ δεν μέτρησε ποτέ.

H Βαλένθια μπήκε πάρα πολύ δυνατά στο ματς και είχε ένα καταιγιστικό πρώτο μισάωρο, κατά το οποίο ευτύχησε να σκοράρει δύο τέρματα.

Αρχικά, στο 27′ ο Ούγκο Ντούρο με κεφαλιά κατάφερε να στείλει την μπάλα στη δεξιά γωνία του τέρματος της Ρεάλ, γράφοντας με αυτόν τον τρόπο το 1-0 για τις «νυχτερίδες». Λάθος από τον Βινίσιους έξω από την περιοχή, ο Πέρεθ έπιασε κάτι σαν σουτ και ο Ντούρο που βρέθηκε στην πορεία της μπάλας έγραψε το 1-0 με κεφαλιά.

Δεν πέρασαν πάνω από τρία λεπτά και η Βαλένθια σκόραρε ένα ακόμη γκολ! Συγκεκριμένα, στο 30′ ο Ντάνι Καρβαχάλ έκανε ένα ολέθριο λάθος δίνοντας ουσιαστικά… ασίστ στον Γιάρεμτσιουκ, ο οποίο ντρίμπλαρε και τον Λούνιν και πέτυχε το τέρμα για το 2-0 τη Βαλένθια.

Η Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο, κατάφερε να ολοκληρώσει το ημίχρονο πετυχαίνοντας ένα γκολ. Στο 45+5′ ο Καρβαχάλ έκανε το χαμηλό γύρισμα στην περιοχή, ο Μαρμαντασβίλι πραγματοποίησε κακή έξοδο και ο Βινίσιους σκόραρε σε κενή εστία για το 2-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Κάρλο Αντσελότι ισορρόπησαν για τα καλά το ματς, το έφεραν στα μέτρα τους και αποτέλεσμα αυτής της συνθήκης ήταν να έρθει η ισοφάριση στο 76′. Ο Ντίαθ έβγαλε ωραία σέντρα στο δεύτερο δοκάρι και ο Βινίσιους με σκαστή κεφαλιά βρήκε δίχτυα για το 2-2.

Οι συνθέσεις:

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Μαμαρντασβίλι, Φουλκιέ, Γκαγιά, Ντιακαμπί (89’ Οζκατσάρ), Μοσκέρα, Γκέρα (73’ Αμαλά), Πεπελού, Πέρεθ (73’ Γκονθάλεθ), Κανός (56’ Ντιέγκο Λόπεθ), Ντούρο, Γιάρεμτσουκ (56’ Γκιγιαμόν)

ΡΕΑΛ: Λούνιν, Μεντί (73’ Φραν Γκαρσία), Ρίντιγκερ, Τσουαμενί, Καρβαχάλ, Βαλβέρδε (85’ Νάτσο), Κρόος (63’ Μόντριτς), Καμαβινγκά (73’ Χοσέλου), Μπέλινγκχαμ, Ροδρίγο (63’ Μπραΐμ Ντίαθ), Βινίσιους

Sports in

Συγκλονιστικό βίντεο: Η θρυλική πορεία του Ολυμπιακού έως τους «4» (vid)

Απολαύστε το βίντεο με την πορεία του Ολυμπιακού μέχρι τα ημιτελικά του Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024