Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το ματς είναι με τον Βόλο, όχι με την Μακάμπι

Το ματς είναι με τον Βόλο, όχι με την Μακάμπι

Ο Μεντιλίμπαρ ξέρει πόσο ευκολότερη θα γίνει η ζωή των παικτών του αν μπουν στο ματς και πιέσουν για το γρήγορο γκολ και αυτό ακριβώς ζητάει ο Ισπανός τεχνικός.

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί αύριο το βράδυ τον Βόλο στο Καραϊσκάκη, στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, σ’ ένα παιχνίδι που μόνο εύκολο δεν θα είναι για τους «ερυθρόλευκους».

Κι αυτό που πρέπει να έχουν στο μυαλό τους οι παίκτες του Ολυμπιακού είναι ν’ αποφύγουν αυτή ακριβώς την… παγίδα.

Να μη νομίζουν δηλαδή ότι το ματς θα είναι εύκολο αρχίζοντας να σκέφτονται από σήμερα το μεγάλο παιχνίδι της Πέμπτης με την Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Αυτό είναι το πρώτο και το βασικό ζητούμενο για τους «ερυθρόλευκους» στην αυριανή αναμέτρηση και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ξέρει καλά ότι δεν χωρά εφησυχασμός.

Ο Βόλος «καίγεται» για βαθμούς στην προσπάθεια που κάνει για να μείνει στην κατηγορία και δεν θα πάει για βόλτα στο Φάληρο, κάτι που θα πρέπει να το έχουν υπόψιν οι παίκτες της ομάδας του Πειραιά.

Το έχει σίγουρα πάντως υπόψιν ο προπονητής του Ολυμπιακού, αν κρίνει κάποιος από την προσοχή και τη συγκέντρωση που ζήτησε, στη διάρκεια της προπόνησης στο Ρέντη.

Αυτό που δεν θέλει με τίποτα να δει ο Ισπανός τεχνικός είναι την ομάδα του να δέχεται πρώτη γκολ, όπως έγινε στα δύο τελευταία ματς του πρωταθλήματος, άσχετα με το αν ο Ολυμπιακός κατάφερε τελικά να πάρει τη νίκη με γκολ στο φινάλε, τόσο κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης όσο και εναντίον του Παναιτωλικού.

Ο Μεντιλίμπαρ ξέρει επίσης πόσο ευκολότερη θα γίνει η ζωή των παικτών του αν μπουν στο ματς και πιέσουν για το γρήγορο γκολ και αυτό ακριβώς ζητάει ο Ισπανός τεχνικός.

Αλλαγές είναι δεδομένο πως θα υπάρξουν και θα είναι πολλές, καθώς κανείς δεν πρέπει να ξεχνά ότι ο τεχνικός των πειραιωτών είχε να διαχειριστεί ένα δύσκολο διάστημα με συνεχόμενα και δύσκολα παιχνίδια.

Δύσκολα παιχνίδια που συνεχίζονται και ο Μεντιλίμπαρ θέλει να έχει την ομάδα του όσο το δυνατόν πιο έτοιμη και με καλές δυνάμεις. Αυτός είναι φυσικά και ο λόγος που όλοι οι παίκτες της ομάδας του λιμανιού πρέπει να είναι σ’ ετοιμότητα καθώς η βοήθεια τους μπορεί ν’ αποδειχθεί καθοριστική.

Ο Μεντιλίμπαρ έχει δείξει με τις οδηγίες του στο Ρέντη, πως σκέφτεται 100% τον αγώνα με τον Βόλο και όχι το παιχνίδι με την Μακάμπι το βράδυ της Πέμπτης. Το ίδιο καλούνται να κάνουν και οι παίκτες του Ολυμπιακού για να πετύχουν τον στόχο τους.

Μετά το παιχνίδι με τον Βόλο θα έχουν όλο το χρόνο για να σκεφτούν την μεγάλη αναμέτρηση για το Conference League αλλά είπαμε, τώρα οι πειραιώτες πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στον αγώνα με τον Βόλο.

Κανείς επίσης δεν πρέπει να ξεχνά ότι την προηγούμενη αγωνιστική η θεσσαλική ομάδα νίκησε τον ΟΦΗ με 3-1 κι αυτή η νίκη διαμορφώνει νέο σκηνικό για τους Θεσσαλούς, ενόψει της συνέχειας.

Το αυριανό ματς δεν θα είναι εύκολο και αυτό πρέπει να το έχουν υπόψιν οι παίκτες του Ολυμπιακού.

Αφήσαμε για το τέλος ένα καλό νέο για τον Μεντιλίμπαρ, καθώς ο Ροντινέι έβγαλε το τεστ και θα είναι στη διάθεση του Ισπανού τεχνικού για την αυριανή αναμέτρηση.

Ο Μεντιλίμπαρ ποντάρει πάνω στον Βραζιλιάνο μπακ για την ανάπτυξη από το δεξί άκρο και ήθελε να τον έχει έτοιμο για τον αγώνα με τον Βόλο. Ο Ροντινέι προπονήθηκε με την ομάδα και όλα δείχνουν ότι θα είναι στη βασική εντεκάδα του Ολυμπιακού.

Sports in

Ολυμπιακός – Λαμία 4-1: «Μάγος» ο Ποντένσε…

Ο Ολυμπιακός με πρωταγωνιστή τον Ντάνιελ Ποντένσε, που είχε γκολ και ασίστ, επικράτησε με 4-1 της Λαμίας και πλέον στρέφει το βλέμμα του στο κρίσιμο παιχνίδι με την Άστον Βίλα – Τσικίνιο, Ναβάρο και Αλεξανδρόπουλος τα άλλα τρία γκολ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024