Τρίτη 07 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Στην αποστολή του Ολυμπιακού Β΄ ο Λάιντνερ - Επιστρέφει στη δράση μετά από 9 μήνες

Στην αποστολή του Ολυμπιακού Β΄ ο Λάιντνερ – Επιστρέφει στη δράση μετά από 9 μήνες

Ο Ισραηλινός, που είχε υποστεί ρήξη χιαστού όταν αγωνιζόταν ως δανεικός στην Αούστρια Βιέννης, επιστρέφει στη δράση και βρίσκεται στην αποστολή του Ολυμπιακού Β' για το ματς με τα Χανιά.

Την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τα Χανιά στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Super Lague 2 ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός Β’.

Σε αυτή βρίσκεται μετά από εννέα ολόκληρους μήνες ο Ντορόν Λάιντνερ.

Θυμίζουμε πως ο 21χρονος αριστερός μπακ είχε υποστεί ρήξη χιαστού στις 28 Μαϊού του 2023 όταν αγωνιζόταν ως δανεικός με την φανέλα της Αούστρια Βιέννης.

Η αποστολή του Ολυμπιακού Β’ για το παιχνίδι με τα Χανιά: Αποστολόπουλος, Μπα, Μπότης, Μπρίνιτς, Δάμα, Ιμπαγάσα, Καράκουτης, Κατσουλίδης, Κεϊτά, Χ. Κωστούλας, Λάιντνερ, Μαρίνος, Μαυρουδής, Μιχαήλ, Παπαδούδης, Παπακανέλλος, Πινακάς, Σαπουντζής, Σγουρός, Τανούλης, Βλαχομήτρος.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

Η αποστολή του Ολυμπιακού Κ23 για τα Χανιά: Οι επιλογές του Αριέλ Ιμπαγάσα για την εκτός έδρας αναμέτρηση των «ερυθρόλευκων» για τη Super League 2.

Ολοκληρώθηκε η αποστολή του Ολυμπιακού Κ23 για το εκτός έδρας ματς με τα Χανιά για την 21η αγωνιστική της Super League 2, την Κυριακή στις 14:00. Οι «ερυθρόλευκοι» προπονήθηκαν στο Ρέντη και στη συνέχεια αναχώρησαν για την Κρήτη και συγκεκριμένα τα Χανιά όπου θα πραγματοποιηθεί το παιχνίδι της Κυριακής.

Ο τεχνικός της ομάδας, Αριέλ Ιμπαγάσα, μετά το τέλος της προπόνησης ανακοίνωσε τους 21 ποδοσφαιριστές της αποστολής, στην οποία συμπεριλήφθηκαν οι:

Αποστολόπουλος, Μπα, Μπότης, Μπρίνιτς, Δάμα, Ιμπαγάσα, Καράκουτης, Κατσουλίδης, Κεϊτά, Χ. Κωστούλας, Λάιντνερ, Μαρίνος, Μαυρουδής, Μιχαήλ, Παπαδούδης, Παπακανέλλος, Πινακάς, Σαπουντζής, Σγουρός, Τανούλης, Βλαχομήτρος.

Sports in

Κρίσταλ Πάλας – Μάντσεστερ Γιουάιτεντ 4-0: Συντριβή για την ομάδα του Τεν Χαγκ

Η Κρίσταλ Πάλας διέλυσε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 4-0.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 07 Μαϊου 2024