Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς με τον Βόλο: Με Άμπι και Ελ Αραμπί (pic)

Η αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς με τον Βόλο: Με Άμπι και Ελ Αραμπί (pic)

Οι δύο παίκτες συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή των Πειραιωτών για το παιχνίδι με τους Θεσσαλούς (3/3, 19:30) – Ποιοι έμειναν εκτός.

Την προετοιμασία του για το αυριανό εντός έδρας παιχνίδι με τον Βόλο (3/3, 19:30) για την 26η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Super League ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός.

Οι Ερυθρόλευκοι το Σάββατο προπονήθηκαν υπό τις οδηγίες του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στον Ρέντη και μετά το τέλος του προγράμματος ο έμπειρος τεχνικός ανακοίνωσε την αποστολή για την αναμέτρηση με τους Θεσσαλούς.

Σε αυτή δεν βρίσκονται οι τιμωρημένοι Φορτούνης και Κίνι, όπως επίσης και οι Ντόι, Καμπράλ και Ιμπόρα. Αντίθετα, συμπεριλήφθηκαν οι Άμπι και Ελ Αραμπί.

Η αποστολή: Αλεξανδρόπουλος, Μπιανκόν, Ορτέγκα, Κάρμο, Τσικίνιο, Ελ Κααμπί, Ελ Αραμπί, Έσε, Όρτα, Ρέτσος, Γιόβετιτς, Μασούρας, Ναβάρο, Πασχαλάκης, Ποντένσε, Άμπι, Ρίτσαρντς, Ροντινέι, Τζολάκης, Βέζο, Στουρνάρας.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ:

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα της Κυριακής (3/3, 19:30) απέναντι στον Βόλο ΝΠΣ, ο οποίος θα διεξαχθεί στο «Γ. Καραϊσκάκης», στο πλαίσιο της 26ης και τελευταίας για την κανονική διάρκεια αγωνιστικής της Stoiximan Super League. Μετά το τέλος της προπόνησης του Σαββάτου (2/3), που έγινε στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη, ο προπονητής μας κ. Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έκανε γνωστή την αποστολή. Αυτή απαρτίζεται από τους εξής 21 ποδοσφαιριστές: Αλεξανδρόπουλος, Μπιανκόν, Ορτέγκα, Κάρμο, Τσικίνιο, Ελ Κααμπί, Ελ Αραμπί, Έσε, Όρτα, Ρέτσος, Γιόβετιτς, Μασούρας, Ναβάρο, Πασχαλάκης, Ποντένσε, Άμπι, Ρίτσαρντς, Ροντινέι, Τζολάκης, Βέζο, Στουρνάρας.

Sports in

Live streaming: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

Live streaming: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός. Παρακολουθήστε μέσω live streaming την αναμέτρηση Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός για τον 5ο τελικό της Α1 μπάσκετ Γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024