Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το «μπάσκετ του Μπαρτζώκα» μέσα σε 6 δευτερόλεπτα και η... διαχρονική ατάκα του Λαρεντζάκη (vids)

Το «μπάσκετ του Μπαρτζώκα» μέσα σε 6 δευτερόλεπτα και η… διαχρονική ατάκα του Λαρεντζάκη (vids)

Πώς μία φάση στο πρώτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τη Ζάλγκιρις «έδειξε» το μπάσκετ του Γιώργου Μπαρτζώκα και θύμισε την… ατάκα του Γιαννούλη Λαρεντζάκη

Ο Ολυμπιακός πέρασε νικηφόρα από την Λιθουανία με 95-76 κόντρα στη Ζάλγκιρις για την 27η αγωνιστική της Euroleague και έκανε σπουδαίο βήμα για απευθείας πρόκριση στα play offs της διοργάνωσης. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα με αυτή τη νίκη πλέον κοιτάει στα ίσια το πλεονέκτημα έδρας, με την 3η θέση να απέχει μόλις νίκη. Η συνέχεια αναμένεται με ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον, αν αναλογιστεί κάποιος, πως το μπάσκετ που παίζουν οι «ερυθρόλευκοι» έχει την… σφραγίδα του προπονητή τους.

Πού φάνηκε αυτό; Στο γεγονός πως ο Τόμας Γουόκαπ κατά τη διάρκεια του πρώτου δεκαλέπτου στο ματς των Πειραιωτών με τη Ζάλγκιρις απέδειξε για ακόμη μία φορά γιατί ο Γιώργος Μπαρτζώκας, σύμφωνα με όσα ο ίδιος είπε, τον… αγαπά με μία απλή πάσα, που ξεκίνησε από το κλέψιμο του ίδιου.

Συγκεκριμένα, ο Γουόκαπ κλέβει την μπάλα από τον Έβανς, αυτή καταλήγει στον Φαλ, ο Γάλλος πασάρει στον Αμερικανό που βγαίνει πρώτος και μόνος του στον αιφνιδιασμό, αλλά αντί να σκοράρει ένα εύκολο λέι-απ, αυτός αποφασίζει να δώσει ασίστ για το κάρφωμα του Πίτερς που ακολούθησε την φάση.

Το «μπάσκετ του Μπαρτζώκα» στα καλύτερά του και αν ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης δεν απουσίαζε από τη χτεσινή αναμέτρηση, λόγω τραυματισμού, θα ζητούσε ξανά από τον προπονητή του ένα «μπράβο» επειδή παίζουν το μπάσκετ του, όπως έκανε στην αναμέτρηση με την Μακάμπι Τελ Αβίβ στο ΣΕΦ. Πλέον η ατάκα του Έλληνα γκαρντ αποκτά… διαχρονικό χαρακτήρα και θα χρησιμοποιείται συχνά.

Δείτε το βίντεο

Sports in

LIVE: ΠΑΟΚ – ΑΕΚ

LIVE: ΠΑΟΚ – ΑΕΚ. Παρακολουθήστε live στις 19:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης ΠΑΟΚ – ΑΕΚ για την 8η αγωνιστική των play offs της Stoiximan Superleague. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024