Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπαρτζώκας ενόψει Ζαλγκίρις: «Να είμαστε έτοιμοι για ένα παιχνίδι με πολλές επαφές»

Μπαρτζώκας ενόψει Ζαλγκίρις: «Να είμαστε έτοιμοι για ένα παιχνίδι με πολλές επαφές»

Ο Μπαρτζώκας μίλησε για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Ζαλγκίρις.

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τη Ζάλγκιρις Κάουνας με αρκετά προβλήματα τραυματισμών το βράδυ της Παρασκευής (1/3 – 20:00), όμως, ο Γιώργος Μπαρτζώκας ανέφερε πως οι ερυθρόλευκοι θα πρέπει να παρουσιαστούν έτοιμοι για ένα παιχνίδι επαφών, απέναντι σε μία ομάδα που είναι ισχυρή στο γήπεδό της.

«Η Ζάλγκιρις είναι μια πολύ ισχυρή ομάδα, που έχει στόχο να μπει στα play-offs ή στα play-in», ανέφερε.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Έλληνας προπονητής:

«Φανταστική φόρμα, τα τρία παιχνίδια που έπαιξαν στο γήπεδό τους τελευταία κυριάρχησαν επί της Εφές, της Φενέρ και του Παναθηναϊκού. Γενικά δείχνουν πως είναι μια πολύ καλή ομάδα. Το ζητούμενο είναι πως μετά τη διακοπή 20 ημερών της EuroLeague, γιατί ενδιάμεσα μεσολάβησαν και τα Κύπελλα, κανείς δεν ξέρει τι θα συναντήσει. Εγώ προσωπικά δεν ξέρω ούτε από την ομάδα μας, ούτε από τους αντιπάλους. Έχουν περάσει 20 μέρες ένα μεγάλο χρονικό διάστημα για να διαμορφωθούν νέα δεδομένα».

Για την κούραση των παικτών: «Οι τρεις μέρες μετά το Κύπελλο ήταν πολύ σημαντικές για να ξεκουραστούμε. Η αδρεναλίνη «έτρεχε από τα αυτιά» μας με τόσα πολλά παιχνίδια. Οι διεθνείς είναι σε άλλη κατάσταση, έπαιξαν παιχνίδια. Εμείς χάσαμε τον Μήτρου Λονγκ και τον Λαρεντζάκη και αυτό είναι κάτι που μας πληγώνει. Συν ότι λείπει και ο Γκος. Αυτήν τη στιγμή πιστεύουμε στην ομάδα μας, είμαστε σε μια περίοδο που έχουμε παίξει καλά παιχνίδια, αλλά επαναλαμβάνω η Ζάλγκιρις είναι μια πολύ ισχυρή ομάδα, με στόχο να μπει στα play-offs ή τα play-in».

Για τις διαφορές της Ζάλγκιρις με Τρινκιέρι: «Έχει διαφοροποιήσει το rotation, ποιος παίζει στο «5», ποιος παίζει στο «4». Είναι πολύ επιθετικοί στο γήπεδό τους, παίζουν με μεγάλο physicality. Αυτά τα τρία παιχνίδια στο γήπεδό τους που κέρδισαν, στην ουσία οι αντίπαλοί τους δε μάτσαραν ποτέ την επιθετικότητα και τις επαφές τους. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για ένα τέτοιου είδους παιχνίδι. Αν για οποιονδήποτε λόγο δεν είσαι έτοιμος χάνεις».

Sports in

Ο κόσμος του Ολυμπιακού στις εξέδρες, η στήριξη των αδερφών Αγγελόπουλων και ο… Μήτρου Λονγκ(vid)

Δείτε μέσα από την παρακάμερα της ΚΑΕ Ολυμπιακός όσα έγιναν εντός και εκτός παρκέ στον 2ο προημιτελικό με την Μπαρτσελόνα (77-69).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024