Το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Ρεάλ Μαδρίτης ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της 27ης αγωνιστικής της Euroleague.
Λίγες ώρες πριν από το τζάμπολ, η «Marca» βάζει… φωτιά στην επικαιρότητα των ομάδων με πιθανή ανταλλαγή ανάμεσα στον Μάριο Χεζόνια και τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ.
Τι αναφέρουν για την ανταλλαγή
Ο Κροάτης φόργουορντ αγωνίζεται στους Μαδριλένους, όμως το συμβόλαιό του με την Ρεάλ ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι και θα είναι ελεύθερος να επιλέξει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του. Ο Παναθηναϊκός προφανώς και ενδιαφέρεται να τον εντάξει στο ρόστερ του και το ισπανικό Μέσο επαναφέρει την συζήτηση με ένα νέο σενάριο.
Συγκεκριμένα, σε περίπτωση που ο Χεζόνια συμφωνήσει με τους «πράσινους» τότε οι Μαδριλένοι θα κινηθούν για τον Χουάντσο. Μάλιστα η Marca σε κείμενό της αναφέρει πως θα μπορούσε να αποδεσμευτεί ο Ισπανός φόργουορντ, σε περίπτωση που υπέγραφε τον Χεζόνια και να διευκολυνθεί μία άτυπη… ανταλλαγή.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague ξεκαθάρισε την κατάσταση της εξάδας, με τις ομάδες που απομένουν για τα play in να έχουν μπροστά τους -πέρα από τα play off- και μια αρνητική παράδοση…
Ο Ολυμπιακός κατέλαβε την 1η θέση στην κανονική περίοδο της Euroleague και Παναθηναϊκός την 7η. Δείτε πως μπορούν να «πέσουν» μαζί οι δύο «αιώνιοι» στα πλέι οφ της διοργάνωσης.