Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Όλα για τη Ζωή μας Vita» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη: Τι ρόλο παίζει ο εγκέφαλος στη διατροφή μας;

«Όλα για τη Ζωή μας Vita» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη: Τι ρόλο παίζει ο εγκέφαλος στη διατροφή μας;

Η εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας vita» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη αυτό το Σαββατοκύριακο 2 και 3 Μαρτίου εξετάζει ακόμη δύο σημαντικά θέματα που άπτονται της ψυχικής και σωματικής μας υγείας.

Γιατί στις μέρες μας οι γονείς νιώθουν εξουθενωμένοι και τι ρόλο παίζει ο εγκέφαλος στη διατροφή μας;

Το Σάββατο 2 Μαρτίου στις 08:50 στο MEGA στην εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας vita» συζητάμε για την κούραση που αισθάνονται οι γονείς κατά το μεγάλωμα των παιδιών τους. Τι ίσχυε παλιότερα και πώς διαχειρίζονται σήμερα τις αυξημένες απαιτήσεις της εποχής μας;

Ποιος κάνει κουμάντο στη διατροφή μας; Το στόμα ή το μυαλό μας;

Επιστήμονες παρατηρούν ότι η εξουθένωση ήταν χαρακτηριστικό οικογενειών, όπου τα παιδιά είχαν σοβαρά προβλήματα υγείας. Γιατί οι ξεκούραστοι γονείς είναι καλύτεροι γονείς; Ψυχολόγοι προτείνουν αποτελεσματικές λύσεις για την αντιμετώπιση της γονικής εξουθένωσης.

Ο ηθοποιός Ιωάννης Απέργης, καλεσμένος του Μιχάλη Κεφαλογιάννη, μοιράζεται την προσωπική εμπειρία του από το μεγάλωμα των παιδιών του, που βρίσκονται στη «δύσκολη» βρεφική και νηπιακή ηλικία.

Ακόμη, στην εκπομπή μιλάμε για την νυχτερινή υπερφαγία και μαθαίνουμε όσα πρέπει και όσα δεν πρέπει να κάνουμε όταν έχουμε ακμή.

Ένα μεγάλο μέρος της διατροφής μας είναι θέμα μυαλού

Ποιος κάνει κουμάντο στη διατροφή μας; Το στόμα ή το μυαλό μας; Την Κυριακή 3 Μαρτίου στις 08:50 η εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας vita» εξετάζει πόσο εμπλέκεται ο εγκέφαλός μας στο τι και πόσο τρώμε. Διατροφολόγοι εξηγούν γιατί τελικά ένα μεγάλο μέρος της διατροφής μας είναι θέμα μυαλού. Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης υποδέχεται στο στούντιο την ηθοποιό Βαλέρια Κουρούπη, η οποία όπως λέει, τρώει συνειδητά και πάντα σκεπτόμενη τις συνέπειες που μπορεί να έχει στην υγεία και την ψυχολογία της το φαγητό που θα καταναλώσει.

Επίσης, στο «Όλα για τη ζωή μας vita» συζητάμε για την γκρίνια και την διαχείρισή της και βλέπουμε πώς μπορούμε να κάνουμε μόνοι μας αντιρυτιδικό μασάζ στο πρόσωπό μας.

Η εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας vita», σε συνεργασία με το περιοδικό vita και το vita.gr, φέρνει στο προσκήνιο θέματα που μας απασχολούν και τρόπους για να βελτιώσουμε τη ζωή μας σε κάθε επίπεδο.

«ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ VITA»

ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ

ΣΑΒΒΑΤΟ 2 ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΙΣ 08:50

#OlaGiaTiZoiMas

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024