Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πέθανε ο γιος του ηθοποιού του CSI, Gary Sinise

Πέθανε ο γιος του ηθοποιού του CSI, Gary Sinise

Συγκλονίζει το αντίο του ηθοποιού Gary Sinice στον γιο του που έφυγε από τη ζωή στα 33 του χρόνια μετά από μάχη με τον καρκίνο.

Ο αγαπημένος ηθοποιός του CSI, Gary Sinise, περνά δύσκολες στιγμές, ανακοιώνοντας τον θάνατο του γιου του McCanna «Mac» Sinise στα 33 του χρόνια.

Ο McCanna «Mac» Sinise πέθανε στις 5 Ιανουαρίου μετά από μάχη με μια σπάνια μορφή καρκίνου, όπως αναφέρει η New York Post.

Ήταν την Τρίτη που το Gary Sinise Foundation ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία του Mac με τη λεζάντα «Στη μνήμη του McCanna «Mac» Sinise 1990 – 2024».

Ο Gary Sinise απέκτησε τον γιο του Mac με τη γυναίκα του Moira Harris. Το ζευγάρι είναι παντρεμένο από το 1981 και έχουν αποκτήσει και τις Sophie και Ella.

O Gary Sinise, που έχει κερδίσει ένα Emmy, μια Χρυσή Σφαίρα και ένα Tony, είναι γνωστός και για τους ρόλους του στο Forrest Gump, Apollo 13 και The Green Mile.

«Όπως κάθε οικογένεια που βιώνει μια τέτοια απώλεια, είμαστε συντετριμμένοι και προσπαθούμε να το διαχειριστούμε όσο καλύτερα μπορούμε.

«Είναι δύσκολο να χάσεις ένα παιδί»

Ως γονείς είναι τόσο δύσκολο να χάσεις ένα παιδί. Η καρδιά μου είναι σε όλους όσους έχουν υποστεί παρόμοια απώλεια και σε όποιον έχει χάσει ένα αγαπημένο πρόσωπο.

Όλοι το έχουμε βιώσειμε κάποιον τρόπο. Με τα χρόνια έχω γνωρίσει τόσες οικογένειες πεσόντων ηρώων μας. Είναι σπαρακτικό, και είναι απλά σκληρό» σημείωσαν μεταξύ άλλων στο Gary Sinise Foundation.

«Ο αγώνας της οικογένειάς μας με τον καρκίνο διήρκησε 5 1/2 χρόνια και γινόταν όλο και πιο δύσκολος όσο περνούσε ο καιρός. Ενώ η καρδιά μας πονάει πολύ γιατί μας λείπει, παρηγορούμαστε γνωρίζοντας ότι ο Mac δεν παλεύει πια, και εμπνεόμαστε και συγκινούμαστε από το πώς τα κατάφερε» συνεχίζει η ανακοίνωση.

Ο λαμπερός ηθοποιός αποκάλυψε ότι τόσο ο Mac όσο και η Moira είχαν διαγνωστεί με καρκίνο το 2018. Η Moira έχει έκτοτε αναρρώσει από τον καρκίνο του μαστού.

Ο ηθοποιός Gary Sinise με τον γιο του Mac

Ο ηθοποιός Gary Sinise με τον γιο του Mac

Sports in

Αυτός έκανε άνω – κάτω την Άστον Βίλα

Ο Αλβανός επιθετικός, Έρνεστ Μούτσι προκάλεσε πολλά προβλήματα στην άμυνα της αγγλικής ομάδας και η Μπεσίκτας πλήρωσε δέκα εκατ. ευρώ στην Λέγκια για να τον αποκτήσει

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024