Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Από ποια σπάνια ασθένεια έπασχε ο 33χρονος γιός του Γκάρι Σινίζ, ΜακΚάνα Άντονι

Από ποια σπάνια ασθένεια έπασχε ο 33χρονος γιός του Γκάρι Σινίζ, ΜακΚάνα Άντονι

Ο πρωταγωνιστής του Forrest Gump, Γκάρι Σινίζ, ανακοίνωσε τον θάνατο του 33χρονου γιου του Μακ, ο οποίος έδινε μάχη με «έναν πολύ σπάνιο καρκίνο».

Ο Αμερικανός ηθοποιός αποκάλυψε ότι ο γιος του πέθανε στις 5 Ιανουαρίου, περισσότερα από πέντε χρόνια μετά τη διάγνωση. Σε μια δήλωση που αναρτήθηκε στον ιστότοπο του Ιδρύματος Γκάρι Σινίζ, δήλωσε ότι η οικογένεια είναι «συντετριμμένη» και «το διαχειρίζεται όσο καλύτερα μπορεί».

«Έδωσε μια δύσκολη μάχη ενάντια σε έναν καρκίνο που δεν έχει θεραπεία, αλλά ποτέ δεν σταμάτησε να προσπαθεί»

Πρόσθεσε ότι αισθάνεται «ευλογημένος, τυχερός και υπερήφανος» που είναι πατέρας του Μακ.

Ο Μακ, το πλήρες όνομα του οποίου ήταν Μακάνα Άντονι Σινίς, ήταν απόφοιτος της Μουσικής Σχολής Θόρντον του USC και ήταν ένας «εξαιρετικός ντράμερ», δήλωσε ο πατέρας του. Ο Σινίς δήλωσε ότι διαγνώστηκε με χόρδωμα τον Αύγουστο του 2018, μόλις δύο μήνες αφότου η σύζυγός του Μόιρα διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού τρίτου σταδίου.

«Χάρη, θάρρος και αγάπη»

Η σύζυγος του παρέμεινε απαλλαγμένη από τον καρκίνο μετά τη θεραπεία. Ωστόσο, ο καρκίνος του Μακ εξαπλώθηκε και «τον εξουδετέρωνε όλο και περισσότερο», έγραψε ο Σινίζ. «Ως γονείς, είναι τόσο δύσκολο να χάνουμε ένα παιδί. Η καρδιά μου συμπονά όλους όσους έχουν υποστεί μια παρόμοια απώλεια και όλους όσους έχουν χάσει ένα αγαπημένο τους πρόσωπο», ανέφερε.

«Είναι σπαρακτικό και είναι απλά πολύ δύσκολο. Η μάχη της οικογένειάς μας με τον καρκίνο διήρκεσε πεντέμισι χρόνια και όσο περνούσε ο καιρός γινόταν όλο και πιο δύσκολη».

Ο Σινίζ, ο οποίος υποδύθηκε τον υπαστυνόμο Νταν Τέιλορ στη βραβευμένη με Όσκαρ ταινία Forrest Gump του 1994, δίπλα στον Τομ Χανκς, δήλωσε ότι η οικογένεια «πονάει» για την απώλεια του Μακ.

Πρόσθεσε όμως ότι παρηγορήθηκαν γνωρίζοντας ότι δεν υπέφερε πλέον και ότι «εμπνεύστηκαν και συγκινήθηκαν από τον τρόπο με τον οποίο τα κατάφερε».

«Έδωσε μια δύσκολη μάχη ενάντια σε έναν καρκίνο που δεν έχει θεραπεία, αλλά ποτέ δεν σταμάτησε να προσπαθεί».

Ο 68χρονος Σινίζ δήλωσε ότι ο καρκίνος που «αντιστοιχεί σε έναν στο εκατομμύριο» ξεκινά από τη σπονδυλική στήλη και προσβάλλει περίπου 300 άτομα στις ΗΠΑ κάθε χρόνο.

Αποκάλεσε τον γιο του «μια απίστευτη έμπνευση για όσους τον γνώριζαν και τον αγαπούσαν», προσθέτοντας: «Αντιμετώπισε τη μάχη του με χάρη, θάρρος και αγάπη. Ακόμη και με τη μία αναποδιά μετά την άλλη, δεν σταμάτησε ποτέ να ζει και να μαθαίνει, να δημιουργεί, να δίνει και να αγαπά».

*Με πληροφορίες από BBC

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα, έχει γίνει η μισή δουλειά»

Απόλυτα ψύχραιμος ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μετά τον θρίαμβο του Ολυμπιακού επί της Άστον Βίλα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024