Το «Φως στο Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη παραμένει σταθερά η πρώτη επιλογή των τηλεθεατών τα βράδια της Παρασκευής.
Η εκπομπή διατήρησε και τον Φεβρουάριο την πρωτιά της, σημειώνοντας ποσοστό 21,8% στο γενικό σύνολο και 16,6% στο δυναμικό κοινό 18-54. Κάθε εβδομάδα, το τηλεοπτικό κοινό παρακολουθούσε με έντονο ενδιαφέρον τα στοιχεία που έφερνε στο φως η βραβευμένη δημοσιογράφος, φτάνοντας σε κάλυψη τους 1.191.000 τηλεθεατές.
H αγαπημένη εκπομπή των τηλεθεατών
Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι σε επιμέρους γυναικείο κοινό το «Φως στο Τούνελ» κατέγραψε μέσο όρο 32,4%.
Το «Τούνελ» συγκλονίζει και φέτος το πανελλήνιο με τις υποθέσεις που αναδεικνύει αλλά και τα μυστήρια που διαλευκαίνει.
Μια βραδιά στο κέντρο της πόλης γεμάτη τραγούδια, ιστορίες και μουσικές που έχουν καθιερώσει την Μαρία Παπαγεωργίου ως μία από τις σημαντικότερες ερμηνεύτριες και δημιουργούς της γενιάς της.