Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Φως στο Τούνελ: «Πείτε στα παιδιά στη Νικολούλη να μην γίνει θέμα γιατί..»  - Απειλές την ώρα της έρευνας

Φως στο Τούνελ: «Πείτε στα παιδιά στη Νικολούλη να μην γίνει θέμα γιατί..» – Απειλές την ώρα της έρευνας

Την ώρα που το «Φως στο Τούνελ» ερευνούσε τη δράση του κυκλώματος εκμετάλλευσης ανηλίκων ένα τηλέφωνο ήρθε να ανατρέψει τα δεδομένα.

Με τη σκοτεινή υπόθεση του κυκλώματος εκμετάλλευσής ανήλικων ασχολήθηκε η εκπομπή «Φως στο Τούνελ». Η έρευνα που ξεκίνησε καθώς το κύκλωμα παγίδευσε και «εξαφάνισε» δύο μαθήτριες ενώ πηγαίναν στο σχολείο τους στην Καισαριανή.

Η μία μαθήτρια  κατάφερε να ξεφύγει και να μιλήσει για τα όσα φρικτά βίωσε και έτσι άρχισε να ξεσκεπάζεται σιγά σιγά τη δράση του κυκλώματος. Μάλιστα την ώρα που το «Φως στο Τούνελ» ερευνούσε την εξαφάνιση της μαθήτριας και τις τελευταίες κινήσεις του κυκλώματος στην Καισαριανή στο δεύτερο εγκαταλελειμμένο σπίτι που υπέδειξε η μαθήτρια που είχε γυρίσει στην οικογένειά της, ένα αναπάντεχο τηλεφώνημα άλλαξε όλο το σκηνικό.

Άτομο που γνώριζε πολλά κάλεσε τον ιδιωτικό ερευνητή της οικογένειας Γιώργο Τσούκαλη και μάλιστα απείλησε τον δημοσιογράφο της εκπομπής. «Έχω βάλει θεούς και δαίμονες να ελευθερώσουν την κοπέλα», είπε αρχικά και στη συνέχεια αφού ο κ. Τσούκαλης τον ενημερώνει για την παρουσία του συνεργείου, αρχίζει να ξεστομίζει τις απειλές προς την εκπομπή «Φως στο Τούνελ»:

«Πείτε στα παιδιά εκεί στη Νικολούλη να μην γίνει θέμα, τίποτα ντόρος και τέτοια γιατί δεν τους συμφέρει να βγουν απέναντί μου», είπε χαρακτηριστικά.

«Κάποιος κυνηγάει την κοπέλα για να τη σκοτώσει και την προστατεύουν»

Στη συνέχεια φάνηκε διαλλακτικός για να βοηθήσει να λήξει η περιπέτεια της μαθήτριας. «Κάποιος κυνηγάει την κοπέλα για να τη σκοτώσει και την προστατεύουν. Να περιμένουμε λίγο που θα καταλήξει αυτό που θα τελειώσει», λέει αργότερα σημειώνοντας πως η μαθήτρια «είναι μια χαρά».

«Μπορούσα να πω εγώ δεν βοηθάω, δεν με αφορά. Αν είναι στο χέρι μου τώρα θα πάει. Εγώ προσπαθώ. Δεν φοβάμαι άλλοι πρέπει να φοβούνται. Εμένα με απείλησαν αλλά ξέρω ποιοι είναι, γι’ αυτό λέω να μη γίνουν ιστορίες γιατί θα κλάψουν μανάδες», κατέληξε.

Sports in

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ αποκλειστικά στο in: «Μπορούμε να περάσουμε την Άστον Βίλα»

Στην συνέντευξή του στο in o «Μέντι» - όπως θέλει να τον αποκαλούν- δηλώνει ότι η ομάδα κατεβαίνει για να κερδίσει όλους τους αγώνες, ακόμη και την Άστον Βίλα. Μιλά για τα πέναλτι που δεν βλέπει, τον Τζολάκη, για τα παιδικά του χρόνια, το αγαπημένο του σύστημα και το VAR.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024