Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Με… αέρα Ευρώπης για να μεγαλώσει το σερί ο Ολυμπιακός

Με… αέρα Ευρώπης για να μεγαλώσει το σερί ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός κοντράρεται στο Καραϊσκάκη με τον Αστέρα Τρίπολης και θέλει να μεγαλώσει το σερί νικών με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στον πάγκο του.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος, με το παιχνίδι να γίνεται κεκλεισμένων των θυρών λόγω της τιμωρίας που έχουν ακόμα οι «ερυθρόλευκοι».

Οι ερυθρόλευκοι με νίκη θα μείνουν κοντά στην κορυφή της βαθμολογίας, την ίδια ώρα που οι Αρκάδες με διπλό στο Φάληρο θα μειώσουν στον έναν βαθμό από τη Λαμία που βρίσκεται στην έκτη θέση.

Από εκεί και πέρα, ο Ολυμπιακός, με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ πια στον πάγκο έχουν τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, δύο στο Conference League κόντρα στη Φερεντσβάρος με 1-0 και ένα στο πρωτάθλημα κόντρα στον ΠΑΟΚ την περασμένη αγωνιστική, όπου διέλυσε τους Θεσσαλονικείς στην Τούμπα με το εμφατικό 4-1. Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού λοιπόν δεν θα έχει στη διάθεσή του για διαφορετικούς λόγους τους Ορτέγκα, Ρέτσος, Ντόη, Καρβάλιο, Ελ Αραμπί και Ζέλσον Μαρτίνς, ο οποίος όμως μετράει αντίστροφα.

Από την άλλη η ομάδα της Τρίπολης έρχεται από την εντός έδρας ισοπαλία κόντρα στον Παναιτωλικό και με νίκη θα βρεθούν σε απόσταση αναπνοής από την εξάδα. Μπαρτόλο, Μουνάφο και Παπαδόπουλος είναι εκτός αποστολής για τον Μίλαν Ράσταβατς.

Οι πιθανές ενδεκάδες

Ολυμπιακός: Πασχαλάκης – Κίνι, Μπιανκόν, Βέζο, Ρίτσαρντς – Τσικίνιο, Αλεξανδρόπουλος – Μασούρας, Γιόβετιτς, Καμπράλ – Ναβάρο.

Αστέρας Τρίπολης: Τσιφτσής – Καρμόνα, Πίτσου, Χριστόπουλος, Χουχούμης – Γκος, Αλάγκμπε – Καλτσάς, Ζουγλής, Κρέσπι – Μιριτέλο.

Sports in

Ο άθλος του Ολυμπιακού και το απίστευτο 10/11 της Άστον Βίλα! (pic)

Η πιο ακριβή ενδεκάδα των ημιτελικών του Europa Conference League αποδεικνύει γιατί το «διπλό» που πέτυχε ο Ολυμπιακός στο Μπέρμιγχαμ είναι ένας πραγματικός ποδοσφαιρικός άθλος

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024