Πόσα χρήματα θα πάρουν Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ εάν περάσουν στα προημιτελικά
Εφόσον προχωρήσουν ακόμα πιο μακριά, τα χρήματα θα αυξηθούν κατά πολύ.
Οι δύο ελληνικές ομάδες που συνεχίζουν τις υποχρεώσεις τους στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα είναι ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ, οι οποίοι έμαθαν και τους αντιπάλους τους στη φάση των «16» του Europa Conference League.
Οι Ερυθρόλευκοι θα αντιμετωπίσουν τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και οι Θεσσαλονικείς την Ντιναμό Ζάγκρεμπ.
Φυσικά καμία από τις δύο αυτές ομάδες δεν «τρομάζουν» τους ελληνικούς συλλόγους, οι οποίοι μπορούν να έχουν βλέψεις ώστε να συνεχίσουν και πιο μακριά στη διοργάνωση. Πέραν των βαθμών σε ατομικό και συνολικό επίπεδο, αλλά και τη δόξα, στο… κόλπο μπαίνουν και τα χρήματα.
Η πρόκριση στα προημιτελικά θα αποφέρει το ποσό του 1.000.000€ στα ταμεία των ομάδων που θα βρεθούν στην οκτάδα της διοργάνωσης! Εφόσον λοιπόν Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ προχωρήσουν ακόμη πιο μακριά, τότε τα χρήματα θα αυξηθούν κατά πολύ.
Αναλυτικά:
Συμμετοχή στα προημιτελικά: 1.000.000€
Συμμετοχή στα ημιτελικά: 2.000.000€
Συμμετοχή στον τελικό: 3.000.000€
Πριμ κατάκτησης τροπαίου: 2.000.000€
Αξίζει να σημειώσουμε ότι τα πρώτα παιχνίδια της φάσης των «16» θα γίνουν την Πέμπτη 7 Μαρτίου και οι ρεβάνς θα διεξαχθούν μια εβδομάδα αργότερα στις 14 Μαρτίου. Το πρώτο παιχνίδι του ζευγαριού Ολυμπιακός – Μακάμπι Τελ Αβίβ θα πραγματοποιηθεί στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και ο επαναληπτικός στο γήπεδο όπου αγωνίζεται η Μπάτσκα Τόπολα, αφού οι Ισραηλινοί δεν μπορούν να παίξουν στη χώρα τους. Ο ΠΑΟΚ ως ισχυρός θα δώσει το δεύτερο παιχνίδι στην Τούμπα. Αυτό σημαίνει ότι η πρώτη αναμέτρηση θα γίνει στην Κροατία.
- Παναθηναϊκός: Ο Μπενίτεθ έφυγε 8 εκατομμύρια ευρώ πλουσιότερος
- Το story του Βεζένκοφ με το τραπεζάκι και τo τρόπαιο της Euroleague (pic)
- Η Euroleague αποθέωσε τους πανηγυρισμούς στον Πειραιά: «Εδώ η κουλτούρα είναι διαφορετική» (vid)
- Δεν το πίστευε ο Μπλόσομγκεϊμ: «Δεν είναι ο Άλεκ Πίτερς ο MVP;»
- Νέα σενάρια από το εξωτερικό: «Θέλει και τον Μπράξτον Κι ο Ολυμπιακός» (vids)
- Τζόκοβιτς για την κατάκτηση της Euroleague: «Συγχαρητήρια στα αδέρφια μας από τον Πειραιά»
- «Ο Νίκολιτς και ο Λουτσέσκου υποψήφιοι για τον πάγκο της Μπεσίκτας»
- Τελεσίγραφο της Βαλένθια σε Μοντέρο για νέο συμβόλαιο: «Πρέπει να αποφασίσει μέχρι τέλος Μαΐου…»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![Εξοχικές κατοικίες: Με άνοδο 10,8% «τρέχουν» φέτος οι τιμές [πίνακας]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/exohiko_mykonos-1280x720-1-150x85.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 25.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/jeffrey-lai-Cz57JO4T0gQ-unsplash-315x220.jpg)





































![Εξοχικές κατοικίες: Με άνοδο 10,8% «τρέχουν» φέτος οι τιμές [πίνακας]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/exohiko_mykonos-1280x720-1-315x220.jpg)






























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442