Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ουκρανία: Ενας νεκρός και τρεις τραυματίες από τη ρωσική επίθεση με drones στην Οδησσό

Ουκρανία: Ενας νεκρός και τρεις τραυματίες από τη ρωσική επίθεση με drones στην Οδησσό

Ενας άνδρας ανασύρθηκε νεκρός από τα ερείπια κτιρίου το οποίο επλήγη κατά τη νέα επίθεση που εξαπέλυσαν οι ρωσικές δυνάμεις στην Οδησσό.

Ρωσικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη έπληξαν χθες Παρασκευή, για δεύτερη συνεχή νύχτα, το ουκρανικό λιμάνι της Οδησσού στη Μαύρη Θάλασσα (στη φωτογραφία από Southern Defense Forces / Telegram, επάνω, υπολείμματα drone από την προχθεσινή επίθεση στην Οδησσό).

Ενας άνδρας ανασύρθηκε νεκρός από τα ερείπια κτιρίου, ενώ τρεις διακομίστηκαν σε νοσοκομείο

Κατά την επιδρομή επλήγη πολυκατοικία, με αποτέλεσμα ένας άνθρωπος να σκοτωθεί και τουλάχιστον τρεις ν’ ανασυρθούν τραυματισμένοι από τα χαλάσματα, σύμφωνα με τον περιφερειάρχη Oλεχ Κίπερ.

Σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα Telegram, ο περιφερειάρχης Οδησσού αναφέρει ότι ένας άνδρας ανασύρθηκε νεκρός από τα ερείπια του κτιρίου, ενώ τρεις τραυματίες διακομίστηκαν σε νοσοκομείο και η κατάστασή τους χαρακτηρίζεται «σοβαρή».

Ο περιφερειάρχης Oλεχ Κίπερ διαβεβαίωσε πως η επιχείρηση έρευνας και διάσωσης θα συνεχιστεί για τον εντοπισμό τυχόν άλλων εγκλωβισμένων στα χαλάσματα, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ.

Παροτρύνσεις Ζελένσκι

Ο ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι παρότρυνε το αμερικανικό Κογκρέσο να εγκρίνει τη χορήγηση επιπρόσθετης στρατιωτικής βοήθειας στη χώρα του κατά τη διάρκεια συνέντευξής του που μεταδόθηκε προχθές Πέμπτη από το Fox News, το τηλεοπτικό δίκτυο το οποίο προτιμούν οι συντηρητικοί, καθώς οι Ρεπουμπλικάνοι το τρέχον διάστημα εμποδίζουν να περάσει νομοσχέδιο που προβλέπει πακέτο 60 δισ. δολαρίων, όπως αξιώνει επί μήνες ο δημοκρατικός πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν (περισσότερα εδώ).

Sports in

Ξεκάθαρο μήνυμα του Μεντιλίμπαρ στους παίκτες: «Δεν θέλω ούτε λέξη για τελικό»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε στους παίκτες του, θέλοντας να βάλει τέλος στους πανηγυρισμούς, ενόψει της δύσκολης ρεβάνς με την Βίλα στο Καραϊσκάκη

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024