Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Απάντησε στον Κλοπ ο Ποτσετίνο: «Είναι αρκετά έξυπνος…»

Απάντησε στον Κλοπ ο Ποτσετίνο: «Είναι αρκετά έξυπνος…»

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο δεν φάνηκε να συμφωνεί με την άποψη του Γιούργκεν Κλοπ για την απουσία φαβορί στον τελικό του League Cup (25/02, 17:00), απαντώντας ανάλογα…

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο δεν φάνηκε να συμφωνεί με την άποψη του Γιούργκεν Κλοπ πως δεν υπάρχει φαβορί στον τελικό του League Cup (25/02, 17:00), ενώ παράλληλα υποστήριξε πως αυτό είναι η Λίβερπουλ λόγω της μεγαλύτερης εμπειρίας των παικτών της.

Στη συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε ενόψει του μεγάλου παιχνιδιού, ο Αργεντινός τεχνικός των Λονδρέζων «έπλεξε» το εγκώμιο του Γερμανού προπονητή των «Reds», ενώ ταυτόχρονα ξεκαθάρισε πως οι παίκτες της Λίβερπουλ έχουν τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση του τροπαίου λόγω της μεγαλύτερης εμπειρίας τους σε τελικούς έναντι αυτών της Τσέλσι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ο Κλοπ είναι μαζί με τον Γκουαρντιόλα ένας από τους καλύτερους προπονητές στον κόσμο και είναι αρκετά έξυπνος για να ξέρει πως όταν φτάνεις και παίζεις σε ένα τελικό, υπάρχουν πάντα περιστάσεις που μπορούν να συμβούν.

Εάν το είπε αυτό, αυτό σημαίνει πως η Λίβερπουλ είναι όντως το φαβορί, επειδή μετά από οκτώ χρόνια, τα τελευταία χρόνια, έχουν αποκτήσει την απαιτούμενη εμπειρία για να παίζουν σε τελικούς.

Για μένα, οι παίκτες μας δεν είναι μόνο νέοι σε αυτή τη διοργάνωση ή στην Premier League, αλλά για κάποιους είναι ο πρώτος τελικός. Για αυτό το λόγο είναι το φαβορί η Λίβερπουλ. Ο Κλοπ είναι όμως αρκετά έξυπνος για να λέει πως είναι 50-50».

Sports in

Ο Μότα γράφει ιστορία με την Μπολόνια

Οι «ροσομπλού» θα παίξουν σε ευρωπαϊκή διοργάνωση μετά από 22 χρόνια και κάνουν... όνειρα ακόμα και για συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024