Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η εξομολόγηση της πορνοστάρ Kagney Linn Karter που έβαλε τέλος στη ζωή της - Τα όνειρα για ένα καλύτερο μέλλον

Η εξομολόγηση της πορνοστάρ Kagney Linn Karter που έβαλε τέλος στη ζωή της – Τα όνειρα για ένα καλύτερο μέλλον

Η Kagney Linn Karter ονειρευόταν να αφήσει πίσω της τη βιομηχανία ερωτικών ταινιών. Όσα σκεφτόταν προτού καταλήξει να βάλει τέλος στη ζωή της.

Ήταν στις 15 Φεβρουαρίου που η 36χρονη πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στο Οχάιο. Έβαλε τέλος στη ζωή της βάζοντας ένα όπλο στο στόμα και τραβώντας τη σκανδάλη.

Η τραγική πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών Kagney Linn Karter είχε μιλήσει για τις ελπίδες της για το μέλλον σε μια συγκλονιστική συνέντευξη με τον Louis Theroux στο απόγειο της καριέρας της.

Ό,τι επιλέγω να κάνω είναι απλώς… για να εξασφαλίσω ένα καλύτερο μέλλον για εμάς. Πάντα σκέφτομαι το μέλλον

Η 36χρονη πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών Kagney Linn Karter αυτοπυροβολήθηκε στο σπίτι της στο Οχάιο την περασμένη εβδομάδα. Η σορός της ανακαλύφθηκε από τη μητέρα της, με τις αρχές να ερευνούν τον θάνατό της, σημειώνοντας πως δεν υπάρχουν ενδείξεις δολοφονίας.

Ο Louis Theroux παρακολούθησε τον κόσμο των ανδρών πρωταγωνιστών ερωτικών ταινιών το 1998 και επέστρεψε στο θέμα με το ντοκιμαντέρ του για το BBC Twilight of the Porn Stars. Στο πλαίσιο του ντοκιμαντέρ επισκέφθηκε και το σπίτι της Kagney Linn Karter στο Λος Άντζελες.

Ζούσε τότε με τον σύντροφό της Montae Weathers, ο οποίος περιέργραφε τον ευατού του ως πλήρους απασχόλησης βοηθός της. «Δίνω τη γνώμη μου για αυτό που πιστεύω ότι… ξέρετε… μάλλον θα πρέπει να απέχει από το να κάνει».

Αναφέρθηκε και σε μια επίμαχη σκηνή που της ζητήθηκε να κάνει από τον ατζέντη της, με τον Montae Weathers και την Kagney Linn Karter να έρχονται σε διαμάχη. Εκείνος τη συμβούλεψε να μην την κάνει, με την Kagney Linn Karter να εκπλήσσεται που το ανέφερε στο συνεργείο.

«Δεν ήθελε να μιλήσουμε για αυτό. Έτσι, εκπλήσσομαι που σας το ανέφερε ‘γιατί μωρό μου δεν μιλάς ούτε με εμένα για αυτό’. Λες να μην το κάνω, αλλά αυτό θα μας κόψει δύο χιλιάδες. Αυτό μας κόβει χρήματα για να μπορούμε να πάμε διακοπές και να κάνουμε ωραία πράγματα για τους εαυτούς μας» υπογράμμιζε η Kagney Linn Karter.

«Ξέρω τι είναι καλύτερο για εμάς»

Ενώ ο Louis Theroux προσπαθούσε να κατευνάσει τις εντάσεις, η Kagney Linn Karter φάνηκε ακόμα πιο αποφασιστική. «Ξέρω τι είναι καλύτερο για εμάς γιατί τρέχω αυτό το τρένο εδώ και πολύ καιρό. Ο Monte δεν καταλαβαίνει ότι ο λόγος που κάνω ορισμένες σκηνές δεν είναι επειδή είμαι απλώς μια μεγάλη πόρνη. Είναι επειδή ξέρω ότι αυτός ο τύπος σκηνής μπορεί να αποφέρει ένα βραβείο», σημείωνε χαρακτηριστικά.

Όταν τη ρώτησε για τα μελλοντικά της σχέδια, η Kagney Linn Karter μίλησε για την ελπίδα να αποσυρθεί κάποια μέρα και να τακτοποιηθεί με τον Montae. «Σίγουρα θέλω να συνεχίσω για άλλα επτά χρόνια. Μέχρι τότε, νομίζω πως ο Montae κι εγώ θα αποσυρθούμε. Ό,τι επιλέγω να κάνω είναι απλώς… για να εξασφαλίσω ένα καλύτερο μέλλον για εμάς. Πάντα σκέφτομαι το μέλλον».

«Μερικές φορές είναι κουραστικό και λέω στον Montae ‘λυπάμαι που πάντα με απασχολούν τόσο πολύ τα χρήματα’. Αλλά για εμένα είναι πολύ σημαντικό ότι μια μέρα δεν θα χρειάζεται να το κάνω πια αυτό».

Μιλώντας μετά τον θάνατό της, ο Louis Theroux θυμήθηκε την Kagney Linn Karter ως ένα «ευγενικό και στοχαστικό» άτομο που ήταν πολύ ειλικρινές. «Οι σκέψεις μου είναι με τους φίλους και την οικογένειά της» έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Πιστεύεται πως η Kagney Linn Karter έφυγε από το Λος Άντζελες το 2019 -το προγραμματισμένο έτος συνταξιοδότησης που περιέγραφε στο ντοκιμαντέρ του Theroux το 2012- για να επιστρέψει στις ρίζες της στο Οχάιο.

Sports in

Παναθηναϊκός: Ζαμόρα, ένας άλλος …Νατσούρας

Πώς την πάτησε ο Παναθηναϊκός στο ματς με τον Αρη;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024