Πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο στην Νιόν της Ελβετίας η κλήρωση για τη φάση των «16» του Europa League.
Στη συγκεκριμένη κλήρωση μοναδικός περιορισμός ήταν πως δεν μπορούσαν να κληρωθούν ομάδες από την ίδια ομοσπονδία (π.χ. Μίλαν-Αταλάντα), ενώ αντίθετα οι ομάδες που έπαιξαν μαζί στους ομίλους (Φράιμπουργκ-Γουέστ Χαμ) μπορούσαν να κληρωθούν μαζί.
Οι πρώτοι αγώνες θα διεξαχθούν στις 7 Μαρτίου στην έδρα των ανίσχυρων (Φράιμπουργκ, Γκαράμπαγ, Μίλαν, Μπενφίκα, Ρόμα, Μαρσέιγ, Σπάρτα, Σπόρτινγκ) και οι δεύτεροι στις 14 του μήνα στην έδρα των ισχυρών (Γουέστ Χαμ, Μπράιτον, Ρέιντζερς, Αταλάντα, Λίβερπουλ, Βιγιαρεάλ, Σλάβια, Λεβερκούζεν). Οι ώρες θα ανακοινωθούν αργότερα από την UEFA.
Ο Φαμπιάν Χιουρτσέλερ μίλησε ενόψει του Λίβερπουλ - Μπράιτον και παράλληλα αναφέρθηκε τόσο στον τραυματισμό του Στέφανου Τζίμα, όσο και στην μεγάλη επίδραση που έχει ο Μπάμπης Κωστούλας στην ομάδα του.
Την πρόσληψη του Ισπανού, Άλβαρο Ρούμπιο, στο πόστο του προπονητή της Β' ομάδα ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ο Νίκος Τοπολιάτης ανέλαβε χρέη Deputy Head της «ερυθρόλευκης» Ακαδημίας.
Μια πολύ κρίσιμη για το άμεσο μέλλον της Λίβερπουλ συνάντηση, θα έχουν σύντομα Άρνε Σλοτ και Μο Σαλάχ, οι οποίοι θα μιλήσουν για όσα έγιναν το προηγούμενο διάστημα στους «ρεντς» και όσα θα γίνουν το προσεχές.