Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ο Τσίπρας δικαιούται και υποχρεούται να δίνει σήματα, λέει ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Τσίπρας δικαιούται και υποχρεούται να δίνει σήματα, λέει ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ

Σύμφωνα με τον Παυσανία Παπαγεωργίου, ο Στέφανος Κασσελάκης «αποδέχθηκε και πάτησε πάνω στο σήμα του Αλέξη Τσίπρα για να εξελίξει τις καταστάσεις ένα βήμα παραπέρα»

Ο Αλέξης Τσίπρας έχει πράγματι έναν θεσμικό ρόλο ως πρώην πρωθυπουργός και πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, συν μια θεσμική εμπειρία βάση της οποίας και δικαιούται και υποχρεούται να δίνει σήματα -και εσωτερικά και εξωτερικά, τόνισε ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Παυσανίας Παπαγεωργίου, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «ΣΚΑΪ».

Στη συνέχεια ο Παυσανίας Παπαγεωργίου τόνισε ότι «ο πρόεδρός μας, Στέφανος Κασσελάκης, αποδέχθηκε και πάτησε πάνω στο σήμα του Αλέξη Τσίπρα για να εξελίξει τις καταστάσεις ένα βήμα παραπέρα. Δεν είχε κανένα λόγο να μην το κάνει. Δεν υπάρχει καμία αντιπαλότητα. Ο Αλέξης Τσίπρας δεν είναι αντίπαλος με το ίδιο του το κόμμα».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι παρών όσο ο κόσμος του τον κρατάει»

Σύμφωνα με τον αναπληρωτή εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, «ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι ένα κόμμα που δημιουργήθηκε για να υποστηρίξει απλώς μια κυβέρνηση και να εξαφανιστεί. Ο ΣΥΡΙΖΑ δημιουργήθηκε για να εκφράσει, και εκφράζει, τη δημοκρατική παράταξη. Είναι ένα κόμμα με συγκεκριμένη πολιτική ταυτότητα».

«Και το τελευταίο μέλος του ΣΥΡΙΖΑ έχει ευθύνη για την πορεία του κόμματος»

Πρόσθεσε ακόμη πως «υπήρξαν πολλά κόμματα που συμμετείχαν σε κυβερνήσεις και εξαφανίστηκαν. Η περίπτωση του ΣΥΡΙΖΑ όμως δεν είναι αυτή. Ο κόσμος μας παραμένει και επιμένει. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι παρών όσο ο κόσμος του τον κρατάει και απαιτεί να συμμετέχει σε μια διαδικασία προοδευτικής διακυβέρνησης», τόνισε ο ίδιος υπενθυμίζοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνησε εκφράζοντας την δημοκρατική παράταξη.».

Τέλος, ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου επισήμανε ότι «και το τελευταίο μέλος του ΣΥΡΙΖΑ έχει ευθύνη για την πορεία του κόμματος», υπενθυμίζοντας παράλληλα σε σχόλιο για ελλιπή αντιπολίτευση κατά την περίοδο που διανύουμε πως και ο έλεγχος τον πράξεων κάθε κυβέρνησης δεν περιορίζεται στην κοινοβουλευτική δραστηριότητα αλλά εκτείνεται σε άλλες εκφράσεις, Μέσα και διακριτές εξουσίες μιας δημοκρατικής κοινωνίας.

Sports in

Oλυμπιακός: Γητευτής ονείρων

Ο Ολυμπιακός του σήμερα είναι ικανός για τα πάντα. Οι δε ποδοσφαιριστές του αποφασισμένοι στον απόλυτο βαθμό, να τα δώσουν όλα. Γιατί πολύ απλά, θέλουν τα να νιώσουν όλα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024