Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Το Ναυάγιο»: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια της σειράς του MEGA «Το Ναυάγιο»

«Το Ναυάγιο»: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια της σειράς του MEGA «Το Ναυάγιο»

Συγκλονιστικές εξελίξεις έρχονται στα επόμενα επεισόδια.

Ο Τρύφωνας ξεψυχά στα χέρια του Πέτρου. Ποιες ήταν οι τελευταίες του κουβέντες πριν πεθάνει; Έξι μήνες μετά…

Όλοι παλεύουν ακόμα να φτιάξουν τις ζωές τους. Η Ειρήνη και η Στέλλα είναι έτοιμες να γεννήσουν.

Ο Βασίλης έχει έρθει κοντά με μία άλλη γυναίκα. Πώς θα αντιδράσει η Στέλλα όταν το μάθει;

Όσα θα δούμε από την Κυριακή 25 έως την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου στις 22:50:

Επεισόδιο 63 (Κυριακή 25 Φεβρουαρίου)

Ο Στελής προσπαθεί να πείσει τον Πέτρο να αποκαλύψει στους γονείς του ότι είναι ζωντανός, αλλά αυτός αρνείται. Σε μία στιγμή αδυναμίας, ο Πέτρος θα κάνει ένα τηλεφώνημα που ίσως μετανιώσει.

Ο Μάκης, ο Μιχάλης, ο Βασίλης και ο Ανέστης δίνουν στον Γιώργη μία μεγάλη συνέντευξη για τον εφιάλτη που έζησαν πάνω στο πλοίο Φοίνιξ. Ο Παντελίδης επισκέπτεται τη Στέλλα στο σπίτι της για να την τρομοκρατήσει.

Η Λίνα ψάχνει να βρει δουλειά και ζητάει τη βοήθεια του Μιχάλη. Ο Δημήτρης προσπαθεί να μάθει για το παρελθόν της Θοδώρας. Η Μαρία είναι αποφασισμένη να της βρει καινούργια δουλειά. Ο Γιώργης ανακαλύπτει στην τσάντα της Αλίκης το χαμένο ντοκουμέντο και συνειδητοποιεί ότι εκείνη είναι ο κατάσκοπος του Παντελίδη. ‘

Ο Τρύφωνας βρίσκει στο γραφείο του Ιπποκράτη το κλεμμένο τετράδιο του Απόστολου και της Ειρήνης και καταλαβαίνει ότι η κόρη του παντρεύτηκε έναν επικίνδυνο άντρα.

Όλοι παλεύουν ακόμα να φτιάξουν τις ζωές τους.

Επεισόδιο 64 (Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου)

Η καρδιά του Τρύφωνα δεν μπορεί να αντέξει την προδοσία του Ιπποκράτη. Ψάχνει απελπισμένα να βρει κάποιον να τον προειδοποιήσει για το ποιος πραγματικά είναι ο γαμπρός του. Η Ειρήνη νιώθει ότι κάτι δεν πάει καλά και ζητάει από τον Ιπποκράτη να ακυρώσουν τη γαμήλια εκδρομή τους και να γυρίσουν στο σπίτι.

Θα προλάβει τον πατέρα της ζωντανό; Ο Μιχάλης βοηθάει τη Λίνα να πιάσει δουλειά στην καφετέρια και αυτό φέρνει νέα ένταση ανάμεσα σ’ εκείνη και στον Μάκη. Παρά τις αντιρρήσεις του Άγγελου, η Βάσω ρωτάει τον Δημήτρη αν ξέρει κάποιον τοκογλύφο στα Χανιά.

Ο Γιώργης στήνει μια παγίδα στην Αλίκη για την κάνει να αποκαλυφθεί, ενώ ο Παντελίδης ετοιμάζει κίτρινα δημοσιεύματα για να «χτυπήσει» τη Στέλλα. Ο Βασίλης το μαθαίνει και δρα άμεσα, ζητώντας βοήθεια από κάποιον που μπορεί να αντιμετωπίσει τον εχθρό τους. Η Ειρήνη φτάνει στο σπίτι και βρίσκει τον Τρύφωνα να ξεψυχά στα χέρια του Πέτρου.

Τα θύματα του ναυαγίου γιορτάζουν την πρώτη τους νίκη, καθώς τα δημοσιεύματα του Γιώργη πιάνουν τόπο.

Επεισόδιο 65 (Τρίτη 27 Φεβρουαρίου)

Ο Πέτρος ψάχνει τρόπο να συμπαρασταθεί στην Ειρήνη, μετά τον χαμό του πατέρα της, και ζητάει τη βοήθεια και των υπόλοιπων ναυαγών. Απαρηγόρητη από τον θάνατο του Τρύφωνα, η Ειρήνη το σκάει από το σπίτι και βρίσκει παρηγοριά στη θάλασσα για πρώτη φορά μετά από μήνες.

Ο Ιπποκράτης την ψάχνει απελπισμένος. Ο Σάββας προσπαθεί να προστατέψει τη Στέλλα και απειλεί τον Παντελίδη, που βρίσκει επιτέλους έναν αντίπαλο αντάξιό του. Όταν η Στέλλα μαθαίνει ότι ο Σάββας επενέβη γίνεται έξαλλη τόσο με αυτόν, όσο και με τον Βασίλη, που ενέπλεξε τον πατέρα της.

Ο Παντελίδης λήγει τη συνεργασία του με την Αλίκη και, τώρα που δεν του είναι πια χρήσιμη, καλεί την αστυνομία να τη συλλάβει. Η Ειρήνη, στο μεταξύ, έχοντας αποχαιρετήσει για πάντα τον πατέρα της, ανακαλύπτει στο σακάκι του Τρύφωνα την τηλεφωνική της ατζέντα ανοιγμένη στο τηλέφωνο του Πέτρου και αναρωτιέται.

Γιατί ο πατέρας της επικοινώνησε μαζί του λίγο πριν πεθάνει;

Συγκλονιστικές εξελίξεις έρχονται στα επόμενα επεισόδια

Επεισόδιο 66 (Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου)

Τα θύματα του ναυαγίου γιορτάζουν την πρώτη τους νίκη, καθώς τα δημοσιεύματα του Γιώργη πιάνουν τόπο. Η Ειρήνη ξεκαθαρίζει στον Πέτρο ότι θα αφοσιωθεί στη νέα της οικογένεια, όπως θα ήθελε ο πατέρας της, ενώ η Στέλλα μέσα στον θυμό της διώχνει τον Βασίλη. Έξι μήνες περνούν… Έχει έρθει η δικτατορία και όλοι παλεύουν ακόμα να φτιάξουν τις ζωές τους. Η Ειρήνη και η Στέλλα είναι έτοιμες να γεννήσουν.

Ο Ιπποκράτης παίρνει προαγωγή και ο Παντελίδης του κάνει μια πολύ συμφέρουσα πρόταση.

Η Λίνα καταλαβαίνει ότι ο Μάκης της κρύβει κάτι πολύ σοβαρό για τη ζωή του. Ο Πέτρος τηλεφωνεί στον Στελή την ώρα που είναι στο σπίτι του η παπαδιά. Ο Δημήτρης στέλνει τον Κώστα στην Αθήνα και αυτός πιάνει στα πράσα τη Βάσω με τον Άγγελο. Ο Γιώργης δεν συμμορφώνεται με τις διαταγές του νέου καθεστώτος και δέχεται επίσκεψη από την αστυνομία. Η Στέλλα μαθαίνει ότι ο Βασίλης έχει έρθει κοντά με μια άλλη γυναίκα.

Πρωταγωνιστούν

Γιάννης Στάνκογλου, Αναστασία Παντούση, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Λεωνίδας Κακούρης, Γιώργος Χρυσοστόμου, Έκτορας Λιάτσος, Μιχαήλ Ταμπακάκης, Δημήτρης Καπουράνης, Αθηνά Ροδίτου, Αμαλία Καβάλη, Γιώργος Χριστοδούλου, Θάνος Λέκκας, Νίκος Γκέλια, Κώστας Ξυκομηνός, Γιώργος Σουξές, Φωτεινή Ντεμίρη, Μαρία Ζορμπά, Γιολάντα Μπαλαούρα, Αντιγόνη Φρυδά, Γιώργος Μακρής, Στέλλα Ψαρουδάκη, Ελεάνα Στραβοδήμου, Πέρης Μιχαηλίδης, Κωνσταντίνος Δανίκας, Νάνσυ Μπούκλη, Χρύσα Βακάλη, Εύη Δόβελου, Ελίζα Σκολίδη, Άγγελος Ανδριόπουλος, Κωνσταντίνος Γαβαλάς, Βαγγέλης Σαλευρής, Χρήστος Χαλβατζάρας, Πολύδωρος Βογιατζής, Φώτης Πετρίδης, Φοίβος Παπακώστας, Χρύσα Ρώμα, Θεανώ Κλάδη, Ζαχαρένια Πίνη, Στέλιος Δημόπουλος, Παναγιώτης Γαβρέλας, Ιώβη Φραγκάτου, Θοδωρής Προκοπίου, Αθανάσιος Μυλωνόπουλος, Δημήτρης Γεωργαλάς, Εύη Παπαδάκη, Ανδρέας Βατζώλης, Στέλιος Βάσιλας κ.α.

Στον ρόλο της Λαμπρινής η Γιώτα Φέστα.

ΣΕΝΑΡΙΟ: Γιώργος Κόκουβας

ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΕΝΑΡΙΟΥ: Σπηλιόπουλος Χ.Β. – Μαίρη Ζαφειροπούλου

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Γιάννης Χαριτίδης

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: Νικόλας Καρανικόλας & Θωμάς Βαρβίας

ΕΝΔΥΜΑΤΟΛΟΓΟΣ: Κατερίνα Τσακότα

ΣΚΗΝΟΓΡΑΦΟΣ: Αντώνης Χαλκιάς

CREATIVE PRODUCER: Σέργιος Κωνσταντινίδης

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: Θοδωρής Κόντος

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: JK PRODUCTIONS – ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

ΠΑΡΑΓΩΓΗ: ALTER EGO MASS MEDIA S.A.- MEGA

*Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μίνωας

Sports in

Κυκλοφορούν και εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι την Μεγάλη Δευτέρα (29/4) θα τεθούν στην διάθεση του κόσμου τα εισιτήρια για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα (2/5, 19:45).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024