Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Νίκος Γκέλια: Ποια ήταν η πιο δύσκολη και απαιτητική σκηνή στο «Ναυάγιο»

Νίκος Γκέλια: Ποια ήταν η πιο δύσκολη και απαιτητική σκηνή στο «Ναυάγιο»

Ο ηθοποιός σε μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης.

Ο ηθοποιός παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», όπου αποκάλυψε μεταξύ άλλων και πώς προέκυψε ο ρόλος του στην πετυχημένη σειρά του MEGA «Το Ναυάγιο».

Όταν γυρίζαμε το Μαύρο ρόδο μου έγινε η πρόταση για το Ναυάγιο

«Στο «Ναυάγιο» με δυσκολέψαν οι σκηνές που είχαμε στο διάδρομο και υποκριτικά και πρακτικά. Η πιο δύσκολη και απαιτητική σκηνή στο ”Ναυάγιο” ήταν αυτή στα βράχια, είχε πολύ κρύο».

Ορόσημο στην καριέρα ήταν η ταινία «Xenia», όπως είπε ο ηθοποιός και πρόσθεσε: «Νομίζω αυτή η ταινία με έβαλε στον κόσμο του σινεμά. Σκεφτόμουν ότι πρέπει να αποδείξω ότι το αξίζω».

Ήμουν δέκτης ξενοφοβικών φράσεων

«Αλλα νομίζω πως αυτό αλλάζει, έχω τεράστια ελπίδα για τη νέα γενιά. Ένας δάσκαλος μου είχε πει ότι δεν μπορώ να μιλήσω για την ελληνική ιστορία γιατί δεν είμαι Έλληνας. Είναι απίστευτο το πως η Ελλάδα έχει το δίκαιο του αίματος και όχι το δίκαιο το τόπου», δήλωσε.

Τα ευτράπελα στην καριέρα του

«Όταν είχαμε πάει στις Κάννες μαζί με τον Κώστα Νικούλι είδαμε την Μαριόν Κοτιγιάρ. Άκουσε το όνομά της μαζί με μια ελληνική βρισιά και γύρισε και μας κοίταξε προσβεβλημένη».

Ο Νίκος Γκέλιας επέλεξε να παντρευτεί σε μικρή ηλικία, καθώς επίσης να γίνει και πατέρας σε μικρή ηλικία. Εξήγησε ότι αυτή του η απόφαση προέκυψε γιατί ήθελε να αποκτήσει παιδί κοντά στην ηλικία των 30 ετών.

«Ήθελα να έχω παιδί κοντά στα 30 επειδή έχω έναν αδελφό 13 χρόνια μικρότερο που ουσιαστικά τον μεγάλωσα εγώ. Δεν ήθελα να συμβεί το ίδιο στο παιδί μου. Η κόρη μου δεν με έχει δει ποτέ στην τηλεόραση. Δεν ξέρω αν έχει καταλάβει η κόρη μου τι δουλειά κάνω. Τη ρωτάνε στο σχολείο ”ο μπαμπάς σου είναι στο Ναυάγιο;” και απαντά ”όχι, στο σπίτι είναι”».

Sports in

Η Χιρόνα «καθάρισε» την Μπαρτσελόνα με ανατροπή και έστεψε και μαθηματικά τη Ρεάλ (4-2)

Η Χιρόνα αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, τελικά έκανε την ανατροπή απέναντι στην Μπαρτσελόνα και πήρε το καταλανικό ντέρμπι (4-2).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024