Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«A Star Is Born»: Ποια ήταν η πρώτη επιλογή του Μπράντλεϊ Κούπερ πριν τη Lady Gaga

«A Star Is Born»: Ποια ήταν η πρώτη επιλογή του Μπράντλεϊ Κούπερ πριν τη Lady Gaga

H επιτυχημένη γυναίκα της pop μουσικής σκηνής που είχε πρώτα στο μυαλό του.

Όσοι έχουμε δει το «A Star Is Born» δεν πιστεύαμε πως η Lady Gaga είχε τόσο καλές υποκριτικές ικανότητες, καθώς ήταν ο πρώτος της πρωταγωνιστικός ρόλος. Η διάσημη τραγουδίστρια τιμήθηκε με το βραβείο «Best Actress» για τη συμμετοχή της στην ταινία.

Η ταινία απέσπασε οκτώ υποψηφιότητες για Όσκαρ, μεταξύ των οποίων, για Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου για τον Μπράντλεϊ Κούπερ και για Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου για την Gaga. Κέρδισε τελικά το Όσκαρ Καλύτερου Τραγουδιού, με το «Shallow», το οποίο ερμήνευσε το δίδυμο.

Πώς έκλεισε η συμφωνία

Ο Μπράντλεϊ Κούπερ και η Lady Gaga είχαν «χημεία» από την πρώτη στιγμή που συναντήθηκαν. Η απόφαση να παίξουν μαζί στην ταινία ήρθε λίγο μετά την συνάντησή τους στο σπίτι της τραγουδίστριας.

«Καθίσαμε στο πιάνο στο σπίτι μου και τον άκουσα να τραγουδάει και θυμάμαι σταμάτησα να παίζω. Σκεφτόμουν,»Θεέ μου, Μπράντλεϊ, μπορείς και τραγουδάς». Μετά συνεχίσαμε και πριν το καταλάβουμε είχαμε απόλυτη αρμονία. Και μας τράβηξε να το κάνουμε. Υπάρχει βίντεο από την πρώτη φορά που τραγουδήσαμε μαζί», είχε δηλώσει στο παρελθόν η Lady Gaga.

Ποια ήταν όμως η πρώτη επιλογή του Κούπερ;

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης της ταινίας «A Star Is Born», Μπράντλεϊ Κούπερ αποκάλυψε πως δεν ήταν εξαρχής η Lady Gaga η συμπρωταγωνίστρια που θα ήθελε να έχει. Kατά τη διάρκεια του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Σάντα Μπάρμπαρα, ο Κούπερ είπε πως σκεφτόταν να ζητήσει από την Adele να υποδυθεί τον ρόλο της Άλι στην ταινία του 2018.

Να θυμίσουμε πώς υποδύθηκε τον τραγουδιστή της κάντρι ροκ Τζακ, ο οποίος είχε σχέση με την ανερχόμενη τραγουδίστρια Άλι, ρόλο που τελικά ερμήνευσε η Lady Gaga. «Σκέφτηκα την Adele για λίγο» ανέφερε και έπειτα εξήγησε ότι η πλοκή θα ήταν διαφορετική με εκείνη.

«Η καριέρα του θα ήταν υπέροχη. Θα έφευγε στο εξωτερικό. Θα γνώριζε αυτή τη γυναίκα, αλλά αυτό δεν προχώρησε ποτέ» ανέφερε χαρακτηριστικά για το πως είχε φανταστεί τον ρόλο, σε περίπτωση που έπαιζε η Adele.

Υπενθυμίζεται πως και στην Beyoncé είχε προταθεί ο ρόλος, αλλά αργότερα έπρεπε να αποχωρήσει. Ο Μπράντλεϊ Κούπερ αποκάλυψε παράλληλα ότι είχε σκεφτεί τον τραγουδιστή Τζακ Γουάιτ για τον δικό του ρόλο.

Η επιθυμία της Adele

H Adele δήλωσε πριν λίγο καιρό στο Vanity Fair ότι θα ήθελε να ασχοληθεί με την υποκριτική. «Υπάρχει μία ταινία και θέλω να την κάνω, αλλά ο άνθρωπος που θα τη γυρίσει δεν είναι ακόμα πνευματικά έτοιμος να γράψει το σενάριό της» είχε επισημάνει. «Τον ενοχλώ κάθε τόσο για αυτό, αλλά απλώς δεν είναι ακόμα έτοιμος. Αλλά αυτός είναι ο μόνος ρόλος που θέλω. Νομίζω ότι θα τα κατάφερνα πολύ, πολύ, πολύ καλά σε αυτόν» κατέληξε χωρίς να δίνει περισσότερες διευκρινίσεις.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Adele (@adele)

Κλασσική ιστορία αγάπης

Ήταν σίγουρα η πιο πολυσυζητημένη ταινία της σεζόν 2018-2019 που έχρισε τον Κούπερ σκηνοθέτη κι αναβίωσε την καριέρα της Lady Gaga, που εκείνη την εποχή δεν ήταν και στα καλύτερά της.

Στην ιστορία αγάπης «A Star Is Born», ο Κούπερ ενσαρκώνει τον γνωστό μουσικό Τζάκσον Μέιν, ο οποίος ανακαλύπτει και ερωτεύεται την επίσης καλλιτέχνη Άλι (Lady Gaga). Εκείνη έχει αρχίσει να εγκαταλείπει το όνειρό της να γίνει μεγάλη τραγουδίστρια, μέχρι που ο Τζακ την βγάζει και πάλι στο προσκήνιο. Αλλά όταν η καριέρα της Άλι παίρνει τα πάνω της, η προσωπική πλευρά της σχέσης τους καταρρέει, καθώς ο Τζακ βρίσκεται σε συνεχή μάχη με τους δικούς του εσωτερικούς δαίμονες.

Την παραγωγή της ταινίας έχουν κάνει οι Μπιλ Γκέρμπερ, Τζον Πίτερς, Μπράντλεϊ Κούπερ, Τοντ Φίλιπς και Λινέτ Χάουελ Τέιλορ. Διευθυντές παραγωγής είναι οι Ράβι Μέχτα, Μπάζιλ Ιβανίκ, Νάιτζα Κουίκενταλ, Σου Κρολ, Μάικλ Ραπίνο και Χίδερ Πάρι. Το σενάριο είναι του Έρικ Ροθ και των Μπράντλεϊ Κούπερ και Γουίλ Φέτερς.

Sports in

Παναθηναϊκός: Ζαμόρα, ένας άλλος …Νατσούρας

Πώς την πάτησε ο Παναθηναϊκός στο ματς με τον Αρη;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024