Κορινθία: «Η οικογένειά μου έχει διασυρθεί» λέει ο 45χρονος παλαιοχριστιανός – Δούλευε σε δήμο και η σύζυγος
Σύμφωνα με τον 45χρονο τα παιδιά της οικογένειας ζούσαν σε τροχόσπιτο
Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την οικογένεια των παλαιοχριστιανών που ζούσαν σε λαγούμι στην ορεινή Κορινθία. Ο 45χρονος αφέθηκε ελεύθερος μέχρι τη δίκη του, όμως καλείται να επιστρέψει μισθούς δύο μηνών, στο δήμο Ερέτρειας όπου εργαζόταν από απόσταση.
Την ίδια ώρα, έγινε γνωστό ότι και η σύζυγός του, πληρωνόταν και εκείνη, από το Δημόσιο. Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1 η γυναίκα, ήταν υπάλληλος σε άλλο δήμο από αυτόν που εργαζόταν ο 45χρονος. Συγκεκριμένα εργαζόταν με σύμβαση, σε κοινότητα της Αττικής, στο δασαρχείο, για δύο 8μηνα, το 2018 – 2019.
Σύμφωνα με τα όσα είπε στην εκπομπή ένας υπάλληλος δασαρχείου, «ήταν ιδιότροπη και τσακωνόταν συχνά».
«Η οικογένειά μου έχει διασυρθεί»
Στο μεταξύ, σε παρέμβασή του στον Alpha, ο 45χρονος υποστήριξε ότι: «Δεν ζούσαν σε λαγούμι τα παιδιά, ζούσαν σε ένα τροχόσπιτο». Όσο για την αμοιβή του ως υπάλληλος σε τηλεργασία, είπε ότι εργάζεται από πολύ μικρός, σε πάρα πολλές εργασίες.
«Ε όχι, δεν θα έχουν φακελωμένη όλη την οικογένειά μου», είπε ο 45χρονος για το τεστ DNA
«Έπαιρνα 1.000 ευρώ, έχω ένσημα και έχω δουλέψει και ένα χρόνο ως εκπαιδευτικός. Τα 1.000 ευρώ πρέπει να υπολογίζονται στο κοινό ότι ήταν για να ταΐσουν και να ζήσουν 8 στόματα, όχι εμένα. Δεν έπαιρνα κανένα επίδομα και κανένα άλλο βοήθημα».
Ο ίδιος σχολίασε: «Η οικογένειά μου έχει διασυρθεί τόσο πολύ στα ΜΜΕ και δεν είναι σωστό να βλέπουν τα παιδιά μου».
Εξηγώντας τους λόγους που αρνείται το τεστ DNA, ανέφερε ότι «στρέφεται καθ’ όλης της οικογένειάς μου. Ε όχι, δεν θα έχουν φακελωμένη όλη την οικογένειά μου. Γράφει μέσα η απόφαση ότι θα τηρηθεί για μελλοντικές χρήσεις».
- Λάσπη στον ανεμιστήρα από Π.Μαρινάκη κατά Τσίπρα – Καμία απάντηση στο «κατηγορώ» του προέδρου της ΕΛΑΣ κατά κυβέρνησης
- Παραιτήθηκε από γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ο Διονύσης Καλαματιανός – «Συνεχίζουμε με υπευθυνότητα»
- Εύβοια: Χιλιάδες νεκρά ψάρια ξεβράστηκαν στην παραλία Μουρτερή
- Ένοχοι οι δύο αστυνομικοί για τον βιασμό 19χρονης στο ΑΤ Ομονοίας
- Ο ΠΟΥ προειδοποιεί για τους κινδύνους για την υγεία των επιζώντων των δύο σεισμών στη Βενεζουέλα
- Ο Μόουζες Ράιτ υπογράφει στην Μπαρτσελόνα και πληρώνει τη ρήτρα του για να πάει στη Μιλάνο
- Κίνηση: Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό, καθυστερήσεις στο λιμάνι του Πειραιά
- «Το Ιράν σχεδιάζει να δολοφονήσει τον Τραμπ», υποστηρίζει το Ισραήλ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-315x220.jpg)




































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442